Nuoret

Tulostettava sivuSend by email

Kittilän nuorisotoimi

 

Kittilän nuorisotoimi järjestää tapahtumia, harrastusmahdollisuuksia, kursseja, kerhoja, retkiä ja muuta toimintaa. Kittilän nuorisotoimi tiedottaa Kittilän nuorille ajankohtaisista asioista näillä sivuilla. Nuorisotiedotustiedotustoimintaan on saatu Lapin lääninhallituksen nuorisotyön kehittämisrahaa. Tiedotustoimintaan kuuluu myös Nuorisotila Käellä sijaitseva nuorisotiedotuspiste.

Lapin nuorten tieto- ja neuvontapalvelun eli LaNutin pääsivuilta löytyy tietoa mm. opiskelusta, asumisesta, työvoimapalveluista, terveydestä, armeijasta, kansainvälisyydestä jne. Kittilää koskeva tiedotus löytyy Kittilän sivuilta kohdasta Nuorten tietopalvelut.

 

Sivustoa koskevia ehdotuksia ja tapahtumauutisia voi ilmoitella kunnan nuorisotoimeen, puh. 040 571 2103 Sanna Seppälä tai sähköpostilla sanna.seppala(at)kittila.fi.
 

 

Nuorisotoimen yhteystiedot löytyvät täältä.


Get to know Kittilä - Mitä Kittilästä kannattaa tietää?

Mikä paikka Kittilässä on sinun mielestäsi käymisen arvoinen? Missä on mukava viettää aikaa? Mihin paikkaan liittyy hyvä muisto tai tarina? Mikä on se Kittilän "must" juttu? Jaa tarinasi meille!

Kittilän nuorisotoimi tekee Kittilään mobiilipeliä, joka esittelee Kittilää hauskalla ja uudella tavalla sellaisille jotka tulevat muualta. Kesällä 2017 julkaistavassa pelissä liikutaan seikkailujen avulla paikasta toiseen ja ratkotaan tehtäviä.

Pelistä halutaan nuorten näköinen ja makuinen, joten tarvitsemme SINUA! Kerro meille seikkailuideasi ja saatat päästä ideoinesi osaksi peliä. 
 

Siirry vastaamaan kyselyyn tästä!

 

 

 


Fabulous ME II

Fabulous ME- tyttöjen tapahtuman uusintaotos ke 12.4.2017 Levillä. 
Tapahtuma 12-29-vuotiaille tytöille. 

Ke 8.3. osallistuneet ilmaiseksi, uudet osallistujat hinta 7€.

Osallistumismaksu maksetaan käteisellä ohjaajille.

Muistathan ilmoittaa erikoisruokavaliot. Mukaan tarvitset joogaan sopivat, mukavat vaattet ja pyyhkeen. Ilmoittautuneille ohjelma vielä tekstiviestillä. Lisätietoja www.kittila.fi/nuoret sekä ohjaajilta Jenni 040 167 8218 ja Elina 040 631 6447.

Terv. Jenni ja Elina 

Ilmoittautuminen TÄSTÄ!
 


 

56- kerholaisten retki Duudsonit Activity Parkiin Tornioon

 

22.4.2017

Kauan odotettu kerholaisten retki DAP:iin lähenee! Retki on tarkoitettu syksyn 2016 ja kevään 2017 aikana kerhoon osallistuneille 5- ja 6-luokkalaisille. Retkelle voi osallistua kerholainen, jolla on joko 10 kerhokäyntiä Sirkan kerhossa TAI 5 kerhokäyntiä Kittilän kerhossa.
Lähtö klo 8:00 Sirkan koulun pihasta, Kittilän koulukeskuksella olemme klo 8:30. Torniossa olemme noin klo 12. Olemme DAP:ssa koko päivän. Osallistujille tarjotaan yksi lämmin ruoka. Ennen kotimatkaa käymme maailman suurimmassa karkkikaupassa, Candy World:ssä Haaparannalla.Paluumatkan aloitamme klo 18:00. Kittilän koulukeskuksella olemme klo 21:30 ja Sirkan koululla klo 22:00.
Retken hinta on 15€ ja se sisältää kyydin, DAP-rannekkeen sekä yhden lämpimän ruoan.

 

Infokirjeen, varustelistan sekä tarkemmat tiedot retkestä saa ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautua voi 17.3.-13.4. välisenä aikana tai niin kauan kuin paikkoja riittää. Ilmoittautuminen on sitova. 

 

Lisätietoja ohjaajalta
Jenni Maansaari
040 167 8218

Ilmoittautuminen klikkaamalla kuvaa!

(avautuu uuteen ikkunaan)
 


Muistathan myös Kino Ylärin leffatarjonnan! Ohjelmisto osoitteessa www.kittila.fi/elokuvat

 

 


Nuorisotoimi on aloittanut kevään toiminnat

 

Tietoja tulevista nuorisotoimen touhuista antavat nuoriso-ohjaajat Jenni Maansaari ja Jouni Alaraatikka.

Onko sinulla idea jonka haluaisit toteuttaa? Kerro se meille!

Nuorisotoimen yhteystiedot.

 


 

 

Nuorisotoimi järjestää erilaisia leirejä ja viikonlopputapahtumia nuorille pitkin vuotta.

 

Skeittiramppi avattu kesäkuussa 2014

 

Nuorisotila Käen takana oleva skeittiramppi uusittiin kesäkuussa 2014. Tule katsomaan graffitipuistoa Käen takana!

Kittilän kunta kunnosti kesällä 2013 skeittirampin työpajan voimin. Siihen vaihdettiin vesivanerit, rakennettiin uudet portaat ja kaiteet. Kesätyöntekijät ovat maalanneet pohjat ja rampin graffitimaalauksesta vastasivat kittiläläiset nuoret.

Lisätietoja: Nuorisotoimi, puh. 040 571 2103

 

Sivua päivitetty: 
19.4.2017