Ajankohtaista nuorille

Tulostettava sivu

Hiihtoloma 2018

Ilmoittaudu:

Keilaus ja uinti tiistai 6.3.2018  www.lyyti.in/Keilaus_ja_uinti_TI

Keilaus ja uinti torstai 8.3.2018 www.lyyti.in/Keilaus_ja_uinti_TO

Laskettelu Levillä keskiviikko 7.3.2018 www.lyyti.in/Laskettelureissu_Leville

 

 


 

 

LEGENDAARISEN KELKKATOURNEEN ODOTETTU -Part ELEVEN-
 
Pe 9.3.2017 - Su 11.3.2013

Tulosta tästä tapahtuman juliste

Nuorten legendaarisen moottorikelkkavaelluksen huippuunsa hiottu PART ELEVEN!

 

Kolme päivää uusia kokemuksia, makkaranpaistoa, saunomista ja omiin ajopeleihin ja ajotaitoihin totuttelemista, käpykisa II, ajolupa-alueen ummenajon harjoittelut ja paljon muuta seikkailua.

 

Reissulla kaikki pääsevät kokeilemaan ajoa eri olosuhteissa, reittiajoa, ummenajoa, kiinnijäämistä, freeridea ja tietysti pööpöttelyä.  Ajolupa-alueissamme on mäkiä joita ei kesällä pääse konttaamallakaan ylös, niitäkin voi hurjimmat kokeilla.

 

NEVER GET STUCK ALONE! Reissulla opimme kelkkailun perus säännöt ja selviämään ongelmatilanteissa reitillä ja sen ulkopuolella. Myös kelkkapoliisi tulee reissuun mukaan.

 

Pituus: 200-250km sekä ajolupa-alueen ajot, Tankkausmahdollisuus       

 

Lauantaina ja Sunnuntaina Lohinivan kaupalla ja yöpaikalla kanistereista. Huoltoauto tuo yökamppeet ja kelkan rikkoutuessa toimittaa sen ja kuljettajan takaisin Kittilään.

 

Ilmoittautumismaksu 30€ maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä suoraan lyytiin, tai kunnan keskukseen. Maksu sisältää ruoan joka päivälle, yöpaikan ja aamu+iltapalat, opastuksen ja ajoluvat.

 

Bensat ja vakuutettu kelkka oltava sekä tietenkin ajokortti. Suosittelemme myös kaskoa ja vapaaehtoista henkilövakuutusta.

 

Ilmoittautuminen osoitteessa www.lyyti.in/kelkka18  aukeaa 1.2.2018 ja sulkeutuu 7.3.2018, varaa paikkasi pian niin et jää matkasta.

 

Lisätietoa tapahtumasta tarvittaessa: Tuomas Jääskö. p. 040 596 5995 / Facebook - Etsivä nuorisotyöntekijä Tuomas Jääskö

Sivua päivitetty: 
28.2.2018