Ylä-Levin rakennustyömaa

Tulostettava sivu

Ylä-Levin infran rakentaminen on käynnistynyt. Työmaa-alueelle rakennetaan uusia katuja, ulkoilureittien alikulkutunneli, vesihuoltoa, kaukolämpöä, sähkö- ja tietoliikennekaapeleita.

Syyskuun aikana Ylä-Levin työmaalla tapahtuu mm. ulkoilureitin alikulkukäytävän kaivutöitä, joiden yhteydessä voi esiintyä mahdollista kalliolouhintaa -kaukolämpöverkoston rakentamista -vesihuoltoverkoston rakentamista -katupohjausten kaivua ja maanajoa.

Kaikista em. töistä aiheutunee arkisin normaalin työajan (klo 7-17) puitteissa melua. Mikäli kalliolouhintaa tulee ilmi, on se meluisin työvaihe. Kalliolouhinnan osalta urakoitsija joutuu tekemään erityisiä suojauksia.

Työmaalla tulee olemaan 2-3 kaivinkonetta, työmiehiä sekä tarvittava määrä maansiirtoautoja.

Laaksotien huoneistoja lähin työkohde on ulkoilureitin alikulkukäytävä, joka rajautuu luiskineen käytännössä Laaksotien tontteihin.

Laaksotien tonttien ja ulkoilureitin väli ja ympäristö maisemoidaan laadukkaasti metsänpohjakuntalla sekä kivikorimuurein. Lisäksi ulkoilureitin ja Laaksotien tonttien väliin tulee kesällä 2021 täydennysistutuksia sekä suojakaide. 

Työmaa vaikuttaa alueella liikkumiseen siten, että ulkoilureiteille pääsy on järjestetty työmaan ohitse opastettua / merkittyä kiertoreittiä pitkin Laaksotieltä. Yleisesti työmaa tulee olemaan rajattu lippusiimoin sekä suoja-aidoin.

Työmaa kestää nyt syksyllä marraskuun alkuun saakka. Työmaa jatkuu vuoden 2021 puolella toukokuun alussa, kesällä on maisemointi ja viimeistelytyöt. Työmaan lopullinen valmistuminen ajoittuu syyskuulle 2021. Tällöin on enää vähäisiä töitä kuten istutuksia, kunttaverhoiluja sekä työmaan siivousta.

Urakoitsijana työkohteessa toimii Napapiirin Kuljetus Oy ja yhteyshenkilönä Jani Kotavuopio p.0400 818 021, jani.kotavuopio@napapiirinkuljetus.fi . Häneltä saa tarkemmin tietoa kullakin viikolla tapahtuvista työvaiheista.

Lisätietoa myös rakennuttajakonsultilta Jari Kinnunen p. 040 3572446 jari.kinnunen@ramboll.fi

Ohessa ympäristösuunnitelma , työmaa-alue ja reitit sekä aikataulukartta tiedoksi.

Kittilän kunta
Tekninen toimi

 

Sivua päivitetty: 
25.8.2020