Uusi ikäihmisen palveluopas, kuljetuspalveluhakemus ja kuljetuspalveluopas

Tulostettava sivu

Ikäihmisen palveluopas on päivitetty syyskuussa 2014. Opas löytyy Kittilän kunnan www-sivuilta kohdasta www.kittila.fi/vanhuspalvelut. Lisäksi opasta on jaossa Kittilän kunnan toimipisteissä ja muun muassa Kelassa, Kittilän Apteekissa ja maistraatissa. Lisätietoja antaa hoivapalvelupäällikkö Katja Hietanen puh. 0400 330 655, katja.hietanen(at)kittila.fi.

 

Vammaispalvelulain ja sosiaalihuoltolain mukainen kuljetuspalveluhakemus on uusittu, aikaisemmat erilliset hakemukset on yhdistetty samalle lomakkeelle. Lomake löytyy Kittilän kunnan www-sivuilta kohdasta www.kittila.fi/kuljetuspalvelut sekä kohdasta www.kittila.fi/lomakkeet.

 

Kuljetuspalveluopas on päivitetty elokuussa 2014. Opas löytyy Kittilän kunnan www-sivuilta kohdasta www.kittila.fi/kuljetuspalvelut. Opas on jaettu kuljetuspalveluihin oikeutetuille henkilöille.

 

Lisätietoja vammaispalvelulain mukaisista kuljetuspalveluista antaa avopalveluohjaaja Anja Keskitalo puh. 040 708 4691, anja.keskitalo(at)kittila.fi ja sosiaalihuoltolain mukaisista kuljetuspalveluista kotihoidon ohjaaja Paula Niemelä puh. 040 716 0245, paula.niemela(at)kittila.fi.

Sivua päivitetty: 
14.10.2014