Turvallisuusseminaari luonto-, seikkailu- ja lumilajien koulutusten opettajille ja valmentajille, Kittilä 9.-10.11.2020

Tulostettava sivu

Tiedote 6.11.2020, Levi Snow Sport Academy

 

Tervetuloa seuraamaan seminaaria etänä osoitteessa: https://humak.zoom.us/j/61973493286

Seminaarin tarkoituksena on tuoda alan koulutustoimijoita yhteen keskustelemaan turvallisuustyöhön ja -johtamiseen liittyvistä aiheista ja sen aikana tullaan jakamaan tietoa ja kokemuksia asiantuntijapuheenvuorojen sekä työpajojen muodossa.

Kahden päivän seminaari tullaan järjestämään Kittilässä koulutus- ja hyvinvointikeskus Wellevissä (https://www.redu.fi/fi/Asiakaspalvelut/Wellevi).

Seminaarin kohderyhmänä ovat erityisesti Lapin alueella luonto-, seikkailu- ja lumilajien koulutusta järjestävien organisaatioiden kouluttajat, valmentajat ja opettajat, jotka päivittäisessä käytännön työssään suunnittelevat, toteuttavat ja arvioivat turvallisuuteen liittyviä kokonaisuuksia osana opetusta ja koulutustarjontaa.

Seminaari järjestetään yhteistyössä Kittilän kunnan, Levi Snow Sport Academyn, Humanistisen ammattikorkeakoulun, Lapin koulutuskeskus REDUn, Veto- ja pitovoimainen Lappi -hankkeen kanssa.

 

Seminaaripäivien ohjelma

 

9.11.

Ohjelma alkaa noin 12.00.

Asiantuntijapuheenvuorot: Janne Ylinampa (Kittilän lukion rehtori), Aleksi Latvala (TUKES), Petri Niska (Liikenneturva), Erkki Mustonen (OAJ).

Iltapäiväkahvi

Työpajat: Aiheina esimerkiksi lait ja asetukset, turvallisuusdokumentoinnin vaatimukset. Päivän päätteeksi yhteinen ruokailu ja verkostoitumista.

 

10.11.

Ohjelma alkaa 9.00

Asiantuntijapuheenvuorot: Kai Lehtonen (Humak), Oula-Matti Peltonen (Santasport), Matti Henttinen (Taikuri ja terapeutti), Tanja Häyrynen (Veto ja pitovoimainen Lappi)

Lounas

Työpajat: Aiheina esimerkiksi turvalliset käytänteet, fyysinen, psyykkinen ja sosiaalinen turvallisuus.

Ohjelma päättyy viimeistään 15.00

 

Osallistujamäärä

Osallistujamäärä seminaarissa on enintään 30 henkilöä (1-3 per organisaatio). Tulemme huomioimaan koronasäädösten vaikutukset seminaariin.

 

Lisätietoa
Jukka Markkanen, Levi Snow Sport Academy jukka.markkanen@edu.kittila.fi, +358 40 570 1835

Lataa tiedote ja ohjelma pdf-muodossa: Turvallisuusseminaari luonto-, seikkailu- ja lumilajien koulutusten opettajille ja valmentajille, Kittilä 1.-10.11.2020

Sivua päivitetty: 
6.11.2020