Tempaus100: Street Kirppis Levi

Tulostettava sivu
Tapahtumapäivämäärä: 
17.9.2017

 

Street Kirppis Levi

 

Sunnuntaina 17.9. klo 12 lähtien Marian kappelin kellotornin ympärystä muuttuu Lapin Portobello Roadiksi, kun suuren suosion saavuttanut pihakirppistapahtuma Street Kirppis järjestetään jälleen! Welcome to Street Kirppis Levi flea market on 17.9. at 12-18! Free and open for everyone!  

 

Tule myymään kaappien kätköt ja tekemään löytöjä kaikille avoimelle ILMAISELLE kirpparille. Tuo oma myyntipöytäsi, -vilttisi tai -kojusi. Varaa vaihtorahaa mukaan ja eikun kaupantekoon!

 

Toivotamme myös esiintyjät, ruuanmyyjät yms. tervetulleeksi! Tähän mennessä mukana ainakin Kittilän oma helmi Korh-soolo, joka soittelee klo 14 & 16!

 

Myyntipaikkoja ei voi varata, mutta sopu tilaa antaa. Sateen sattuessa varaa suojaa mukaan. Tapahtuma kestää klo 18 asti tai niin kauan kun myyjiä riittää. Ja koska tämä on yhteishengellä rakenneltu, niin toivomma, että kaikki siivoavat omat jälkensä, niin saadaan uudelleenkin tämmönen järjestellä.

 

Halukkaat voivat käydä tapahtuman Facebook-sivuilla mainostamassa, että mitä itse kukin on tulossa myymään. Näin tapahtuman järjestäjätkin pysyvät paremmin kartalla, että montako myyjää paikalle on tulossa!

 

Tervetuloa ostoksille Street Kirppikselle! Käteistä mukaan!

 

Tapahtuma-aika: Sunnuntaina 17.9.2017 klo 12-18

Tapahtumapaikka: Marian kappelin kellotornin aukio, Torikuja 3, Sirkka

Tapahtuman järjestävät Heidi Syysmäki, Linda Rahkonen ja Ina Hammarberg

Lisätietoja: Heidi Syysmäki (050 309 3612)

 

 

 

 

Sivua päivitetty: 
10.9.2017