Projektit

Tulostettava sivu

Kideve Elinkeinopalveluiden projektit

Kideve Elinkeinopalvelut, Kittilän kunnan elinkeinotoimen yksikkö, kehittää aluetta ja sen elinkeinoelämää toteuttamalla EU-rahoitteisia kehityshankkeita yhteistyössä alueen toimijoiden kanssa. Lisätietoa Kideven hankkeista löytyy sivuilta kideve.fi/hanketoiminta/kehittamishankkeet.

 

Kittilän kunta on mukana mm. seuraavissa projekteissa

Levi Snow Sports Academy

Hanke toteutetaan aikavälillä 2013-2015. Hankkeen päätoteuttaja on Kittilän kunta yhteistyössä Levi Ski Clubin, Levin Alppikoulun, Kittilän Kotaveikkojen, Lapin urheiluakatemian, Lapin Matkailuopiston / Levi-Instituutin, Revontuli-Opiston, Levi Ski Resort Oy:n ja paikallisten yritysten kanssa. Hanke saa rahoitusta Euroopan aluekehitysrahastosta. Rahoituksen myöntäjänä ja vastuuviranomaisena toimii Lapin liitto.

 

Kittilän kunta on aikaisemmin toteuttanut tai ollut yhteistyökumppanina mm. seuraavissa hankkeissa

Kuitua Tunturiin

KKTM ry:n hallinnoima ja Lapin ELY-keskuksen Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta rahoittama tiedotushankkeen .tarkoituksena on tiedottaa valokuidusta Tunturi-Lapin alueen asukkaille ja yrityksille. Hanke oimii Tunturi-Lapin alueella 30.4.2014 saakka.

 

IKÄEHYT eli Ikäihmisten elämänhallinnan ja hyvinvoinnin tukeminen- hanke

Lapin kunnista hankkeessa ovat mukana: Enontekiö, Kemi, Kemijärvi, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Pello, Posio, Rovaniemi, Salla, Sodankylä, Tornio, Tervola ja Ylitornio.
Hankkeen toiminta-aika: kevät 2011-31.8.2013

 

Muutoksessa mukana Lappi –monikulttuurisuushanke
Hankkeessa mukana olevat kunnat ovat Kittilä, Enontekiö, Muonio, Kolari, Pello, Inari, Salla, Sodankylä ja Kemijärvi. Monikulttuurisuutta pohjoisessa 11/2010 – 1/2013
 

Kittilän matkailurakentamisen koulutuksen kehittämisprojekti 
(KIMARA), 2005–2006, Kittilän kunnan toteuttama hanke.

 

Kittilän puu- ja rakennusmateriaalituotannon kehittämishanke (KIPRA)

 

Lapin seniori- ja vanhustyön kehitys, Kittilän kunnan rahoittama hanke.

Työelämäpaja-kokeilevan ja kuntouttavan työtoiminnan paja 2007–2008

Sivua päivitetty: 
8.3.2017