Tiedote: Kittilän kunta haastaa pyöräilemään hyvän asian puolesta

Tulostettava sivu
Osoite: 
Puhelinnumero: 

Tiedote 22.5.2013

 

Kittilän kunnan työntekijät osallistuvat kolmella hyväntekeväisyysjoukkueella Levillä 14.–15.6. järjestettävään Levi24 -tapahtumaan. Lisäksi kunta on haastanut Tunturi-Lapin muut kunnat mukaan, ja kaikki kolme kuntaa, Kolari, Muonio ja Enontekiö, ovat vastanneet haasteeseen lähettämällä joukkueen.

 

Levi24 -tapahtumassa on tarkoituksena ajaa maastopyörällä Levi-tunturin ympäri 24 tunnin ajan. Hyväntekeväisyysjoukkueessa jokainen osallistuja voi halunsa mukaan ajaa yhden tai useamman 10 kilometrin pituisen kierroksen. Pisimmän kokonaismatkan ajanut joukkue voittaa.

 

Kunnalla on ollut useana vuonna joukkue tapahtumassa, mutta tänä vuonna osallistujamäärä on aikaisempia vuosia suurempi. Joukkueita on kolme ja osallistujia parikymmentä.

 

- Työntekijöitä on varmastikin innostanut osallistumaan kevään aikana järjestetyt treeni-iltapäivät. Lisäksi kesäkuun ensimmäisellä viikolla järjestetään yksi harjoituskerta, jossa tutustutaan pyöriin ja reittiin. Osallistujat saavat myös uudet Kittilä-urheilupaidat, kertoo kunnanjohtaja Anna Mäkelä.

 

Työntekijöiden kannustaminen mukaan tapahtumaan on osa laajempaa tyky-toiminnan kehittämistä. Vuoden alussa Kittilän kunnassa toteutetussa henkilöstötutkimuksessa työhyvinvoinnin huomioonottaminen ja tyky-toiminta saivat huonon arvosanan, ja näitä tuloksia pyritään parantamaan eri tavoin.

 

- Levi24 on meille ihanteellinen tapahtuma: yhdessä liikkumista, lähellä, kaikille sopivalla tavalla, tuoreella konseptilla. Siksi haluamme haastaa mukaan myös naapurikuntien työntekijät, joista löytyy tietojeni mukaan sitä paitsi merkittävää urheiluhistoriaa mm. telemarkissa ja tenniksessä. Kokemuksesta voin kertoa, että maastopyöräily sopii kaikenkuntoisille – reitistä kyllä selviää pelkällä sisullakin, sanoo kunnanjohtaja Anna Mäkelä.

 

Lisätiedot:
Anna Mäkelä, kunnanjohtaja, anna.makela(at)kittila.fi, puh. 040 572 2044
Nina Willman, viestintäassistentti, nina.willman(at)kittila.fi, puh. 0400 356 027
Lisätietoja tapahtumasta:
www.levi24.fi, Mikko Saarinen / Levi Events, mikko.saarinen(at)levi.fi, puh. 0400 431 207

 

Sivua päivitetty: 
27.6.2013