Muuttuneet liikennejärjestelyt Levillä 6.-7.9.2012

Tulostettava sivu

Muuttuneet liikennejärjestelyt Future Rally Sprint -tapahtuman aikana

 

Lataa Future Ralli Sprint -liikennejärjestelyjen kartta tästä

- Hissitie välillä Cantina-Zero Point on suljettuna välillä to 6.9 klo 12 – su 9.9 klo 15 (tarvittaessa tonteille ajo sallittu, jolloin järjestysmiehet päästävät porteista)
- Kartassa ilmoitettu reitti on käytössä pe 7.9 klo 12 – noin klo 21 ja la 8.9 klo 9 – noin klo 18 , jolloin kulku toimii seuraavasti
• Kittilä-Muonio tiellä liikenne ohjataan liikenneympyrästä Myllyjoentien kautta takaisin Muoniontielle
• Kartassa on merkitty sinisellä ylikulkupaikat, joista pääsee kävellen kulkemaan ydinkeskustan ja reuna-alueiden välillä
• Hotelli Hullu Poron Rakkavaarantien rakennuksiin pääsee kulkemaan autolla vain Rakasta päin, koska kartan oikeassa reunassa oleva Hullu Poron kohdalle merkitty tiesulku on piirretty liian kauas. Oikeasti se tulee olemaan vasta Rakkavaarasta tultaessa ensimmäisen Hullu Poron pihaliittymän (liittymässä se iso puuportti) jälkeen. Tiesulku tehdään isolla roskalavalla Hullu Poroon kulkevien turvallisuuden takaamiseksi. Kävellen Hullu Poroon pääsee ylikulkupaikkaa käyttäen keskustasta.
• Pihvipirttiin paras kulku on tulla autolla/kävellen Hotelli Hullu Poron alueelle pihaan ja sieltä kävellen käyttäen nk. Wanhan Poron ja Areenan välistä kävelypolkua.
• Liikennejärjestelyjen muutos keskustan alueella vie arviolta 15-20 min ennen ja jälkeen ”rajoitusaikojen”. 
 

Lisätietoja: Kari Tasanko, puhelin 0400 688 742, www.futurecup.fi

 

Sivua päivitetty: 
14.11.2013