Koululaisen aamu- ja iltapäivätoiminta

Tulostettava sivu

Kerhot toimivat kouluilla pääsääntöisesti viitenä päivänä viikossa ja kerhon aikana. Aamupäivä- ja iltapäiväkerhot on tarkoitettu  1 - 2 luokan oppilaille, ja kerhoissa tarjotaan  välipala. Kerhot ovat maksullisia, ja kerhojen paikat, ajat ja maksut päätetään vuosittain. Tiedustele aamu- ja iltapäiväkerhojen mahdollisuutta kouluilta.

 

Kirkonkylä

Kirkonkylällä järjestetään 1 - 2 luokkalaisille tarkoitettu iltapäivätoiminta Nuorisotila Käen tiloissa koulutoimen järjestämämä ja ohjaajina ovat koulunkäynninohjaajat ja kouluavustajat.

 

Sirkka

Sirkassa järjestetään 1 - 2 luokkalaisille tarkoitettu iltapäivätoiminta Nuorisotila Nozkin tiloissa koulutoimen järjestämänä ja ohjaajina ovat koulunkäynninohjaajat ja kouluavustajat.

 

Alakylä

Alakylän koululla järjestetään koulutoimen hallinnoima 1 - 2 luokkalaisille tarkoitettu iltapäiväkerho, jonka ohjaajina toimivat koulunkäynninohjaajat.

 

Kaukonen

Kaukosen koululla järjestetään koulutoimen hallinnoima 1- 2 luokkalaisille tarkoitettu iltapäiväkerho, jonka ohjaajina toimii koulunkäynninohjaaja ja/tai kouluavustaja.

 

Iltapäivätoiminnan perustaminen

Iltapäivätoimintaan perustetaan Kittilän kunnan alueella ryhmiä, jos ryhmään ilmoittautuu vähintään 5 kokoaikaista oppilasta. Ryhmään voi lisäksi tulla myös satunnaiskäyttäjiä esim. vuorotyöläisten lapsia. Iltapäivätoimintaan vahvistetaan maksut lukuvuosittain, maksu sisältää välipalan. Aamupäivätoimintaa on mahdollista järjestää vain kirkonkylällä. Aamupäivätoimintaan ryhmä perustetaan, jos ryhmään ilmoittautuu vähintään 5 kokoaikaista oppilasta. Iltapäivätoimintaa on mahdollista järjestää klo 17 saakka vain kirkonkylällä ja Sirkassa.

Ilmoittautumislomake, joka löytyy kohdasta www.kittila.fi/lomakkeet, palautetaan koulutoimistoon, puh. 040 647 2616, Niina Jauhojärvi, Valtatie 15, 99100 Kittilä.

Sivua päivitetty: 
28.3.2017