Kittilän mobiilipalvelu

Tulostettava sivu

Kittilän kunnan ensimmäinen mobiilisivusto julkaistiin keväällä 2011, ja se uudistettiin vuonna 2015. Tutustu mobiilisivustoon osoitteessa m.kittila.fi

 

Kittilän mobiilipalvelussa

• alueen yrittäjät pääsevät mukaan sisällöntuottamiseen lähettämällä Twitter-viestejä mobiilipalvelun Kittilävinkit-osioon
• Kittilän yritykset löytyvät kunnan elinkeinopalveluiden mobiilista yritysrekisteristä, ja click-to-call toiminto helpottaa suoran yhteydenoton.
• tapahtumakalenterissa on uusimmat tapahtumat ja elokuvat.
• Kittilän kylät voi paikallistaa kartalle.
• Kittilän kulttuurikohteet ja nähtävyydet on esitelty.

Vuoden 2011 alussa avattiin myös Levin uusi mobiilipalvelu. Levin mobiilipalvelusta löytyy muun muassa rinne- ja latutietoja, Levin tapahtumia ja palveluita, säätietoja ja karttoja.

 

Tutustu mobiilisivustoihin!

Mobiilisivut on räätälöity toimimaan erityisesti kännyköillä, mutta niitä voi selailla myös tietokoneella.
Kittilä – m.kittila.fi
Levi – m.levi.fi

 

Vaikka kuuluvuudet vaativat vielä kehittämissä monin paikoin Kittilässä, mobiilipalvelu on nykypäivää. Tunturi-Lapin alueella vierailee joka vuosi noin miljoona kävijää, joista monilla on tietokoneen sijaan mukanaan älypuhelin. Kännykkä on yhä useammin se väline, jolla matkailijat etsivät paikanpäällä tietoja alueesta. Jotta alueen tarjonta saadaan matkailijavirtojen ja paikallisten tietouteen, kunnan ja alueen yritysten kannattaa näkyä kännykän kautta. Sähköisiin palveluihin panostamisen toivottaan myös luovan painetta kuuluvuuksien parantamiseen alueella.
 

Mobiilipalvelu on tilattu Starcut Software Oy:ltä. Kittilän ja Levin mobiilipalvelut on tuotettu Levi Digit –hankkeessa, joka toteutetaan Kittilän kunnan ja alueen toimijoiden yhteistyönä. Päätoteuttaja on Kideve Elinkeinopalvelut. Tavoitteena on toteuttaa projekti aikavälillä 1.10.2009 – 31.12.2011. Hanke saa rahoitusta Pohjois-Suomen alueellinen kilpailukyky ja työllisyystavoite -ohjelmasta. Rahoituksen osalta vastuuviranomaisena toimii Lapin ELY-keskus.

 

Lisätietoja
Katariina Palola, elinkeinojohtaja, Kideve Elinkeinopalvelut/Kittilän kunta,
katariina.palola(at)kittila.fi, 0400 955 472
Katja Kaunismaa, projektipäällikkö, Kideve Elinkeinopalvelut/Kittilän kunta,
katja.kaunismaa(at)kittila.fi, 0400 356 431

 


 

Sivua päivitetty: 
12.5.2016