Kittilän kunta siirtyy sähköiseen rekrytointiin

Tulostettava sivu

Tiedote 8.5.2013

Kittilän kunta otti toukokuun 2013 alussa käyttöön uuden sähköisen rekrytoinnin työkalun, valtakunnallisen kuntarekry.fi -palvelun sähköisen työnhaku-toiminnon. Palveluun sisältyy rekrytointijärjestelmä ja näkyvyys kunta-alaan erikoistuneella työpaikkailmoitussivustolla www.kuntarekry.fi.

 

Palvelun käyttöönotolla halutaan tehostaa sekä työnhakua että hakemusten käsittelyä. Jatkossa työnhakijat voivat lähettää Kittilän kuntaan sähköisen työhakemuksen, saada tiedon uusimmista työpaikoista sähköpostitse (työnhakuvahti) ja jakaa tietoa Kittilän kunnan avoimista työpaikoista esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. Hakija luo Kuntarekry-palveluun oman tilin ja syöttää tietonsa, opintonsa ja työkokemuksensa palveluun kerran, ja seuraavan Kuntarekryn kautta paikkaa hakiessa tiedot ovat hakemuspohjassa valmiina, vain mahdollista päivittämistä vaille.

 

- Sähköiseen rekrytointiin siirrytään, koska se nopeuttaa hakemusten käsittelyä ja säästää työaikaa. Mahdollisilta tulevilta kunnan työntekijöiltä sähköinen järjestelmä säästää myös aikaa, koska perustiedot syötetään vain kerran ja sitten ne ovat käytettävissä kaikkia tulevia hakuja ja myös muihin kuntiin hakemista varten. Myös hakijoiden vertailu keskenään on tässä järjestelmässä helppoa. Kittilän kunnan etu on myös, että tietoa avoimista työpaikoistamme jaetaan mahdollisimman laajasti, myös hakijoiden omissa verkostoissa. Tällöin saamme todennäköisemmin parhaat mahdolliset hakijat kunnan palvelutehtäviä hoitamaan, sanoo kunnanjohtaja Anna Mäkelä.

 

Kittilän kunnan avoimia työpaikkoja voi hakea sähköisesti työpaikkailmoituksessa olevan linkin kautta sivuilla www.kittila.fi, www.kuntarekry.fi ja www.mol.fi. Sähköistä hakemista suositellaan, kuitenkin avoimia paikkoja voi edelleen hakea myös sähköpostitse tai paperimuotoisesti.

 

Palvelun tuottaa Suomen Kuntaliiton omistama yhtiö KL-Kuntarekry Oy. Valtakunnallinen palvelu on suunnattu kaikille kunnille ja kuntaorganisaatioille.

 

Lisätiedot:
Anna Mäkelä, kunnanjohtaja, anna.makela(at)kittila.fi, puh. 040 572 2044
Nina Willman, viestintäassistentti, nina.willman(at)kittila.fi, puh. 0400 356 027
 

Sivua päivitetty: 
8.5.2013