Kittilän kunnan englanninkielisten www-sivujen julkaisu versiopäivityksen yhteydessä 25.10.2013

Tulostettava sivu

Perjantaina 25.10.2013 julkaistaan Kittilän kunnan www-sivujen englanninkielinen käännös, samalla kun koko sivusto päivitetään uuteen järjestelmäversioon.

 

Englanninkielisille sivuille on käännätetty mahdollisimman paljon suomenkielisten sivujen sisältöä. Käännettäväksi valittiin osastoittain tärkeimpiä palveluita sekä sellaisia sisältöjä, jotka palvelevat laajoja joukkoja ja kiinnostavat myös matkailijoita tai kuntaan muuttavia. Tiuhaan päivittyviä osia sivuista, kuten kuulutuksia ja tapahtumia, on mahdollista ylläpitää tällä hetkellä vain suomeksi.

 

Järjestelmäpäivitys ei muuta sivujen rakennetta tai ulkoasua juurikaan. Päivitys voi aiheuttaa sivuilla lähipäivinä pieniä käyttökatkoja, linkkien väliaikaista toimimattomuutta tai sivunäkymän muutoksia sekä päivittymisviivettä tapahtumien mobiilipalvelun m.kittila.fi -tapahtumakalenterissa. Sivujen käyttäjiltä toivotaan kärsivällisyyttä ja kaikki palaute ja tieto mahdollisista toimimattomuuksista sivuilla otetaan mielellään vastaan. Asiasta voi ilmoittaa kunnan tiedottajalle, yhteystiedot alla.

 

Lisätietoja: Nina Willman, tiedottaja, nina.willman(at)kittila.fi, puh. 0400 356 027

Sivua päivitetty: 
4.11.2013