Kittilän kunnan budjetista Facebook-kyselytunti ma 5.11.2012

Tulostettava sivu

Tiedote 31.10.2012

 

Kuntalaisilla on tänä vuonna mahdollisuus kysellä ja esittää mielipiteitä talousarviosta kunnanjohtajalle valmisteluvaiheessa. Tämä toteutetaan kunnan Facebook-sivustolla järjestettävänä kyselytuntina, ja siihen voi osallistua kuka tahansa. Kyselytunti pidetään maanantaina 5.11. klo 14-15. Lisää tietoa ja materiaalia löytyy samana päivänä kunnan kotisivuilta ja Facebook-profiilista http://www.facebook.com/kittilankunta

 

- Facebook-kyselytunti on uudenlainen tapa jakaa tietoa kuntalaisille ja kuulla heidän mielipiteitään. Esimerkiksi Lahden kaupunki järjesti ilmastostrategiastaan Facebook-kyselytunnin, ja lokakuun alussa myös Helsingin kaupunginjohtaja esitteli vuoden 2013 talousarviota Facebook-kyselytunnilla. Päätimme kokeilla tällaista nykyaikaista yhteydenottomahdollisuutta myös Kittilässä ja katsoa, miten se toimii ja millaista palautetta siitä saadaan, kertoo kunnanjohtaja Anna Mäkelä.

 

- Kunnan Facebook-profiilia seuraa jo 130 kuntalaista. Uskomme, että tavoitamme sitä kautta kuntalaisia entistä paremmin, myös sellaisia, jotka eivät muuten seuraisi säännöllisesti kunnan www-sivuja tai päätöksiä, Mäkelä jatkaa.

 

Talousarviota esitellään uuden käytännön mukaisesti kuntalaisille myös yleisötilaisuudessa, joka pidetään tänä vuonna Helpissä joulukuussa. Tarkka päivämäärä kerrotaan kuntatieodotteessa lähempänä ajankohtaa.

 

Lisätietoja:
Annan Mäkelä, kunnanjohtaja, anna.makela@kittila.fi, puh. 040 572 2044
 

Sivua päivitetty: 
14.11.2013