Anna palautetta Kittilän kulttuuriviikko verkossa -tapahtumasta!

Tulostettava sivu
Tapahtumapäivämäärä: 
20.4.2020 - 13.5.2020

Kittilän kulttuuriviikko tapahtui tänä vuonna kokonaan verkossa.

Olisimme kiitollisia palautteestasi, jota voit antaa kätevästi suoraan sivun alaosassa olevan palautelinkin kautta. Vastausaikaa kyselyyn on 15.5.2020 saakka.

 

______

Koko viikolle maanantaista lauantaihin luvassa sanataidetta, musiikkia, kuvataidetta ja tanssia. Keskiviikkopäivä  22.4. on omistettu lapsille. 

Mukaan kulttuuriviikon tapahtumiin pääset tästä linkistä: https://www.facebook.com/kittilankulttuuritoimi/

Kulttuuritoimen Facebook-sivua käytetään tapahtumaviikon alustana, ja sivu on avoin kaikille - sinun ei tarvitse olla itse Facebookissa, jotta pääset sivulle ja osallistumaan kulttuuriviikon tapahtumiin!

Jos olet Facebookissa, käy tykkäämässä Kittilän kulttuuritoimen Facebook -sivusta ja saat heti uusimmat vinkit Kittilän kulttuuriviikosta! Tietoa lisätään myös tälle sivulle. Tapahtumien tallenteita lisätään myös nähtäväksi tapahtumien jälkeen.

Seuraa siis tätä sivua ja Kulttuuritoimen Facebook-sivua! Tallenteet tapahtumista ovat näkyvissä aina 13.5.2020 saakka tästä linkistä.

 

Aikataulu

Avaa tästä lukujärjestys, jossa ohjelmien kohdalla on suorat hyperlinkit ohjelmiin! Kittilän kulttuuriviikko 2020, suorat linkit

Avaa tästä vaaleataustainen tulostuskelpoinen pdf-tiedosto: Kittilän kulttuuriviikon 2020 lukujärjestys

 

 

 

 

 

Sivua päivitetty: 
8.5.2020