Kino Yläri: Emoji-elokuva (dub) K7

Tulostettava sivu
Osoite: 
Valtatie 9A, 99100 Kittilä
Puhelinnumero: 
+358405681356
Tapahtumapäivämäärä: 
24.9.2017

Sunnuntai 24.9.2017 klo 15.00 Emoji-elokuva (dub) K7

Emoji-elokuva (dub)
The Emoji Movie (dub) (2017)
Lajityyppi: Komedia, perhe-elokuva, animaatio
Levittäjä: Walt Disney Studios Motion Pictures AB
Ohjaaja: Tony Leondis
Pääosissa: Aksu Palmén, Yasmine Yamajako, Antti L. J. Pääkkönen, Jorma Uotinen, Krista Kosonen
Ensi-ilta: 11.8.2017
Kesto: 1h 32 min
Ikäraja: 7
Suomeksi puhuttu versio.

EMOJI-ELOKUVA kurkistaa älypuhelimesi sisällä olevaan salaiseen maailmaan.

Piilossa viestisovelluksen uumenissa sijaitsee Textopolis, vilkas kaupunki, jossa kaikki suosikkiemojit asuvat ja työskentelevät. Tässä maailmassa jokaisella emojilla on vain yksi ilme. Jokaisella paitsi Genellä – riehakkaalla emojilla, joka suorastaan pursuaa erilaisia ilmeitä ja tunnetiloja. Kun puhelin joutuu vaaraan kutsuu Gene avukseen kätevän bestiksensä Yläfemman sekä koodinmurtajaemoji Jailbreakin. Yhdessä he heittäytyvät appiseen seikkailuun halki puhelimen, pelastaakseen maailmansa ennen kuin se tyhjennetään lopullisesti.

Elokuvan moni-ilmeiselle päähenkilölle Genelle antaa äänensä Aksu Palmén, kapinallisena Jailbreakina kuullaan Yasmine Yamajakoa ja Genen parasta ystävää Yläfemmaa esittää Antti LJ Pääkkönen. Elokuvan muita ääniä ovat mm. Jorma Uotinen suosikkiemoji kakkana, Krista Kosonen aina hymyilevänä Hymynaamana, Sanna Stellan tulisena Flamencana, Mikko Kuustonen Piruna, Minna Koskela ja Jukka Rasila aina yhtä kyllästyneinä rouva ja herra Meh’nä sekä tubettajat Roni Bäck ja Iina ”Iinaps” Lehtimäki Travisina ja Addiena.

Ennen pääelokuvaa esitetään Genndy Tartakovskyn ohjaama lyhytelokuva "Puppy" (kesto n. 6 min, sisältyy esityksen kokonaiskestoon).
Liput
8€ aikuiset
6€ alle 18-v, opiskelijat, eläkeläiset

Kittilän kulttuuritoimi
 

 

Sivua päivitetty: 
8.9.2017