Hae Tempaus-avustusta tapahtumalle

Tulostettava sivu

Kittilän kunnan kulttuuri-, nuoriso- ja liikuntatoimet myöntävät (vuoden 2021 aikana) sadan (100) euron suuruisia avustuksia Kittilän kylissä järjestettäviin tapahtumiin. Avustettava tempaus  voi olla esimerkiksi kalastuskilpailu, yhteislauluilta, tanssiaiset, nuorten peli-ilta tai vaikkapa lasten liikuntatapahtuma. HUOM! Tapahtumien järjestäjiä pyydetään kiinnittämään erityistä huomiota tartuntatautiriskien minimoimiseen sekä koronaohjeiden noudattamiseen! Tempauksesta tulee ottaa valokuva, joka lähetetään mahdollisimman pian tapahtuman päättymisen jälkeen osoitteeseen liikuntatoimisto@kittila.fi.

 

 

Näin haet avustusta:

- Lue avustussäännöt huolellisesti.
- Täytä alla oleva lomake ja lähetä se viimeistään 7 vuorokautta ennen tapahtumaa.
- Haku on jatkuva, ja hakemukset käsitellään noin kuukauden välein (katso päivämäärät alempaa, hakemus).
- Avustus maksetaan ilmoitetulle pankkitilille.
- Lisätietoja antaa liikuntasihteeri Juha Marletsuo, p. 040 573 1123, juha.marletsuo@kittila.fi

 

Tempaus-avustuksen säännöt:

  1. Avustus on suuruudeltaan sata (100) euroa. Avustus on ensisijaisesti tarkoitettu rekisteröidyille yhdistyksille ja vapaille toimintaryhmille. Sellaisen hakijan kohdalla, joka ei täytä edellä mainittua ensisijaista avustusehtoa, noudatetaan tapauskohtaista harkintaa. Avustus on tarkoitettu kittiläläisille toimijoille. 
  2. Avustus on tarkoitettu tapahtuman järjestämisestä syntyvien kustannusten kattamiseen. Avustusta ei ole tarkoitettu esimerkiksi esiintymispalkkioksi.
  3. Avustettavan tapahtuman tulee olla kaikille avoin. Avustus voidaan myöntää myös maksulliselle tapahtumalle. 
  4. Avustusta haetaan sähköisellä lomakkeella. Lomakkeen täyttäminen ja lähettäminen tapahtuu kunnan nettisivujen kautta.
  5.  Avustushakemus on jätettävä vähintään seitsemän (7) vuorokautta ennen varsinaista tapahtuma-ajankohtaa. Tapahtuma-avustusta ei myönnetä jälkikäteen. Mikäli tapahtuma peruuntuu, on tapahtuman järjestäjä velvollinen ilmoittamaan asiasta välittömästi avustuksen myöntäjälle.   
  6. Haku on jatkuva. Hakemukset käsitellään kootusti kerran kuussa. Hakemukset käsitellään vuonna 2021 seuraavasti: 26.1., 23.2., 30.3., 27.4., 25.5., 29.6., 31.8., 28.9., 26.10. sekä 30.11., joka on viimeinen käsittelypäivä myös joulukuun tapahtumille.
  7. Sama taho voi vuoden aikana järjestää useamman avustuskelpoisen tapahtuman. Yksittäiselle tapahtumalle voidaan myöntää ainoastaan yksi avustus. Mikäli tapahtumalla on useita järjestäjätahoja, tulee järjestäjätahojen keskenään sopia, mikä niistä hakee avustusta. Tapahtuma ei ole avustuskelpoinen, mikäli tapahtumalle on jo myönnetty julkista tukea jotakin muuta kautta.
  8. Tapahtuman järjestäjän on toimitettava valokuva tapahtumasta mahdollisimman pian tapahtuman jälkeen. Kuvat julkaistaan kunnan www-sivuilla ja muissa mahdollisissa tiedotuskanavissa. Avustus voidaan periä takaisin, mikäli kuvaa tapahtumasta ei toimiteta. Kuvat lähetetään osoitteeseen liikuntatoimisto@kittila.fi.

 

TÄYTÄ LOMAKE

Punaisella tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

:
:
Sivua päivitetty: 
27.1.2021