Suomi 100 -roskakävelyn palkintojenjako

Printer-friendly version
Tapahtumapäivämäärä: 
1.6.2017

Klo: 16

Roskakävelijöiden kesken arvotaan pieniä palkintoja Kirkonkylän siivous- ja kierrätystempauksen yhteydessä Kittilän torilla klo 16.

Lisätietoa:

Haaste Suomi 100-roskakävelyyn!

Kittilän kirkonkylän siivous- ja kierrätystempauksen (1.6.2017) hengessä kaikki kittiläläiset haastetaan tekemään omatoimisia Roskakävelyitä! Roskakävelyt ovat Suomi100 -teemavuoden ohjelmassa Roska päivässä -liikkeen ideoimina. Myös tasavallan presidentti Sauli Niinistö on kannustanut kaikkia lähtemään roskakävelylle. Suomi 100 -roskakävelyn voi tehdä aivan ex tempore, esimerkiksi työmatkalla, koulumatkalla, iltakävelyllä tai koiralenkillä, ihan miten itselle parhaiten sopii. Hanska ja pussi vaan matkaan ja menoksi! Roskien keräämisestä tulee hyvä mieli ja selän pienet lihaksetkin saavat samalla terveellistä vetreytystä.

 

Eikä tarvitse tyytyä vain yhteen roskakävelyyn! Mitä useampi roskakävelijä ja roskakävely, sitä siistimpi Kittilä! Saammehan ainakin 100 roskakävelyä aikaiseksi – Suomi 100 v kunniaksi!

 

Tällä tapahtumasivulla voti käydä kuittaamassa itsensä roskakävelijäksi. Kaikkien kuittauksensa jättäneiden roskakävelijöiden kesken arvotaan pieniä palkintoja Kirkonkylän siivous- ja kierrätystempauksen yhteydessä Kittilän torilla klo 16. Jatkamme kirkonkylän siistimistä 1.6. Kittilän kirkonkylän siivous- ja kierrätystempauksella, kun  katuja siivotaan lisää ja torilla on kierrätystapahtuma ja Lapecon lavat.

 

Tempauksen järjestää Kittilän luonto ry

Tapahtuma Facebookissa!

 

Sivua päivitetty: 
16.5.2017