Projektinhallinta Webinaari suomeksi

Printer-friendly version
Tapahtumapäivämäärä: 
14.2.2018

Klo: 14 - 15

Tapahtumapaikka: Etätapahtuma

Osoite: http://projektinhallinta.info/

 

Yrittäjät, opettajat, seuratoiminnanjohtajat sekä hallinnollisissa tehtävissä työskentelevät! Projektinhallinta.info toivottaa teidät tervetulleiksi ilmaiseen projektinhallinta webinaariin, joka järjestetään keskiviikkona 14.02.2018 kello 14.00 suorana verkkolähetyksenä. Koulutuksen pituus on 60 minuuttia.

 

Webinaarissa tutustutamme sinut monday.com -projektinhallintaohjelmaan ja sen tuomiin etuihin. Koulutuksen aikana opetamme sinulle työkalun käyttöönoton, käyttöönoton perusteet sekä sen miten käytät ohjelman lisäominaisuuksia tehokkaasti hyödyksesi omassa työyhteisössäsi.

 

Monday.com ohjelma on suunniteltu erityisesti säästämään kallisarvoista aikaa ja sen avulla työprojektit pysyvät nätisti hanskassa ja työtehtävien tai projektien määrääminen alaisille tai työtovereille käy mutkattomasti ilman, että sinun täytyy lähettää yhtäkään sähköpostia tai tarttua puhelimeen. Tarvittaessa ohjelma taipuu myös laskutukseen ja sen helppokäyttöisiä ominaisuuksia voi käyttää hyväksi myös myyntiputken seurannassa.

 

Mikäli mielenkiintosi heräsi, niin suosittelemme sinua lukemaan lisää mondayn monipuolisista käyttömahdollisuuksista projektinhallinta.info -verkkosivuilla. Samaiselta sivulta voit aktivoida käyttöösi täysin ilmaisen 30 päivän kokeilujakson. Ohjelma ei vaadi latausta ja se toimii suoraan tietokoneen tai älypuhelimen verkkoselaimessa.

 

Sivua päivitetty: 
13.2.2018