Nuorisotoimen perinteinen Joululahjareissu IKEAAN

Printer-friendly version
Tapahtumapäivämäärä: 
30.11.2019

Näin se taas on vuosi vierähtänyt ja Nuorisotoimen perinteinen JOULULAHJAOSTOSREISSU IKEAAN tulee taas! Reissu on tarkoitettu 7-luokkalaisille ja sitä vanhemmille.

 

Lähtö aamulla Sirkasta Hotelli Levitunturin edestä Lauantaina 30.11.2019 klo 08:30, Kittilän nesteellä ollaan n. klo 09:00 ja perillä olemme n. klo 13 Takaisin lähdemme klo 18 ja olemme Kittilässä n. klo 22 ja Sirkassa n klo. 22:30

 

Kuljemme Sirkka-Kittilä-Rovaniemi-Tornio reittiä kumpaankin suuntaan ja väliltäkin voi tulla kyytiin kunhan ilmoittaa sen ilmoittautuessa.

 

Torniossa on ruokailumahdollisuus kaikille osallistujille klo 13-17 välillä, ja kauppakeskuksissa saa käydä vapaasti shoppailemassa.

 

Mukaasi tietysti tarvitset shoppailurahaa tai kortin, hyvää reissumieltä ja säänmukaisen vaatetuksen. Rajan tuntumassa kun ollaan niin kannattaa myös ottaa voimassa oleva henkilökortti tai passi varuiksi mukaan.

 

Osallistumismaksu on 10 euroa (sis kyyti ja ruoka) ja sen voi maksaa lähtiessä tasarahalla tai helposti ja vaivattomasti verkkopankissa ilmoittautuessa.

Ilmoittaudu mukaan: www.lyyti.fi/reg/ostosreissu2019

 

Mikäli olet alle 18vuotias niin muistathan toimittaa allekirjoitetun henkilötietolomakkeen lähtiessä!!! Huomaathan että voit myös näppärästi ottaa siitä kuvan ja lähettää sen ohjaajalle sähköpostiin tuomas.jaasko@kittila.fi tai whatsapilla 040 596 5995

 

Henkilötietolomakkeita saa:

- tulostamalla ilmoittautumisen yhteydessä

- hakemassa nuorisotoimistosta tai nuorisotiloilta niiden aukioloaikana

- tulostaa osoitteesta kittila.fi/nuoret -> sivun alareunassa TAI peda.netistä.

 

Lisätietoja:

Tuomas Jääskö, puh. 040 596 5995 / txt/watssapp

HOX! MIkäli tapahtuma on täynnä, kannattaa ilmoittautua jonotuslistalle!

Tapahtuman juliste

Sivua päivitetty: 
5.11.2019