Lasten hiihtokoulu keväällä 2019

Printer-friendly version

Hiihtokoulussa otetaan hauskasti haltuun sekä perinteinen että vapaa hiihtotekniikka! Hiihtoa harjoitellaan pelien, leikkien, tasapainoharjoitusten ja teknisten harjoitusten avulla. Ohjaajana kokenut ja tykätty hiihtokoulukonkari Mauri Tammela.

 

Hiihtokoulu järjestetään Kittilän kirkonkylällä, urheilukeskuksen hiihtomaassa (Agnico Eagle-kentän vieressä). Hiihtokoulu kokoontuu tiistaisin 12.3.-30.4.2019 yhteensä seitsemän kertaa. Hiihtokoulu ei kokoonnu viikolla 13. Pakkasraja on 15 astetta.

 

***************************************************************************************

RYHMÄ A (kurssimaksu 5 euroa/lapsi):

4-, 5- ja 6-vuotiaat tiistaisin klo 17.15-18.00

HUOM! 4-, 5- ja 6-vuotiaiden ryhmässä vanhemman on oltava paikalla!

 

RYHMÄ B (kurssimaksu 5 euroa/lapsi):

Ykkös-, kakkos- ja kolmosluokkalaiset tiistaisin klo 18.15-19.00

 

RYHMÄ C (kurssimaksu 5 euroa/lapsi):

Nelos-, viitos- ja kuutosluokkalaiset tiistaisin klo 19.15-20.00

***************************************************************************************

 

HUOM! Ryhmä toteutuu, mikäli siihen ilmoittautuu vähintään viisi (5) lasta. Ryhmän maksimikoko on kaksitoista (12) lasta.

 

HUOM! Joka toisella kokoontumiskerralla keskitytään perinteiseen hiihtotekniikkaan ja joka toisella kerralla vapaaseen tyyliin. Ensimmäisellä kokoontumiskerralla syvennytään perinteisen tyylin saloihin. Hiihtokoulun ohjaaja suosittelee, että molemmille tekniikoille olisi omat välineet. Mikäli hiihtokoululainen suorittaa koko hiihtokoulun yksillä suksilla, niin siinä tapauksessa hiihtokoulun ohjaaja suosittelee, että perinteisen hiihtotekniikan iltoina suksiin olisi laitettu pidot ja että vapaan hiihtotyylin iltoina pidot olisi vastaavasti poistettu.

 

HUOM! Vanhemmatkin voivat osallistua! Sukset matkaan ja menoksi!  

 

ILMOITTAUTUMISET: Sunnuntaihin 10.3.2019 mennessä osoitteeseen liikuntatoimisto@kittila.fi. Ilmoita lapsen nimi, ryhmä sekä vanhemman yhteystiedot.

 

LISÄTIETOJA: Juha Marletsuo, liikuntasihteeri, p. 040 573 1123, juha.marletsuo@kittila.fi

 

 

 

 

 

 

LIIKUNTATOIMI

 

Sivua päivitetty: 
13.2.2019