Lapin alueteatteri kylässä: Täti ja minä

Printer-friendly version
Osoite: 
Valtatie 9 A, Kittilä, Yläri-sali
Tapahtumapäivämäärä: 
21.3.2017

Lapin alueteatteri kylässä Kittilässä näytelmällään Täti ja minä

ti 21.3. klo 19 Ylärin sali

Liput:
aikuisille 17 € 
opiskelijoille 10 €

Kirkonkylällä uinuu ullakkohuone, jota asustaa iäkäs täti. Hänen hiljaiselonsa katkeaa, kun mies astuu sisään ja laskee matkalaukkunsa. Tämä on saapunut suurkaupungin sykkeestä saattamaan kuolevaa sukulaistaan tuonpuoleiseen. Uhrauksen on määrä näyttää jalolta mutta se haalistuu jäätyään vaille vastakaikua. Täti kun ei taivu yhteistyöhön huolimatta johdattelusta, kauniista sanoista tai rumiksi tarkoitetuista teoista.

Miehen vierailu alkaa venyä ja hautajaissuunnitelmat pilaantua, kun tädin terveydentila ei käänny toivottuun suuntaan. Jää tapettavaksi aikaa, minkä voi hoitaa vaikka luomalla ihmissuhdetta vieraaseen lähimmäiseen.

Täti ja minä on musta komedia, ruumiinvalvojaiset kahdelle yksinäiselle. Kun näytelmän täti pysyy hiljaa ja hengissä, hänen saattohoitajansa paljastaa menneisyytensä polttopisteitä. Heidän tarinansa kysyy, mikä on kohtaamisen merkitys ihmiselämässä. Voiko toisen kautta tulla ehjäksi?

Näytelmän rooleissa tätinä nähdään Pirjo Leppänen ja sukulaismiehenä Kari Koivukangas. He vievät sinut ullakkohuoneen odottavaan tunnelmaan Rovaniemen Teatterin pienellä näyttämöllä ja Lapin kiertueella.

TYÖRYHMÄ

Käsikirjoitus: Morris Panych
Ohjaus: Eljas Liinamaa
Rooleissa: Kari Koivukangas ja Pirjo Leppänen

 

 

Sivua päivitetty: 
17.1.2017