Kino Yläri: Get Out K16

Printer-friendly version
Osoite: 
Valtatie 9 A, 99100 Kittilä
Puhelinnumero: 
+358405681356
Tapahtumapäivämäärä: 
21.5.2017

Sunnuntai 21.5.2017 klo 18.00 Get Out K16

Get Out
Get Out (2017)
Lajityyppi: Kauhu
Levittäjä: Finnkinon teatterilevitys
Ohjaaja: Jordan Peele
Pääosissa: Daniel Kaluuya, Allison Williams, Catherine Keener, Bradley Whitford, Caleb Landry Jones, Marcus Henderson
Ensi-ilta: 5.5.2017
Kesto: 1h 44 min
Ikäraja: 16

Get Out on tiivistunnelmainen trilleri, jossa afroamerikkalaisen nuorukaisen vierailu valkoihoisen tyttöystävänsä vanhempien luona saa pahaenteisen käänteen.

Chrisin (Daniel Kaluuya, Sicario) ja Rosen (Allison Williams, Girls) suhde on edennyt siihen pisteeseen, että on aika tavata puolison perhe. Niinpä nuoripari lähtee viikonloppulomalle Rosen vanhempien Missyn (Catherine Keener, Captain Phillips) ja Deanin (Bradley Whitford, The Cabin in the Woods) luokse.

Aluksi Chris tulkitsee Rosen perheen yltiöystävällisen käytöksen johtuvan siitä, että he yrittävät hermostuneesti hyväksyä tyttärensä suhteen erirotuiseen mieheen. Viikonlopun edetessä sarja toinen toistaan häiritsevämpiä paljastuksia kuitenkin johdattaa hänet käsittämättömän totuuden äärelle.

Get Out on yhtä lailla vangitseva kauhuelokuva kuin provokatiivinen kannanottokin. Jordan Peelen (Key and Peele) ohjaaman ja kirjoittaman elokuvan ovat tuottaneet hänen itsensä ohella Blumhousen Jason Blum sekä Sean McKittrick (Donnie Darko, Bad Words) ja Edward H. Hamm Jr. (Bad Words). Muissa osissa nähdään Caleb Landry Jones, Stephen Root, Milton ”Lil Rel” Howery, Betty Gabriel, Marcus Henderson ja Lakeith Stanfield.

LIPUT:
8€ aikuiset
6€ lapset alle 18-v,opiskelijat ja eläkeläiset
Kittilän kulttuuritoimi

 

Sivua päivitetty: 
6.5.2017