Levin uutisia

Subscribe to Levin uutisia feed
Levi on kansainvälisyydestä huolimatta vahva kotimainen matkailukohde, jossa viihtyvät kaikenikäiset vieraat ja jonne halutaan tulla. Levi on elämyskeskus, jossa tekemistä riittää jokaisena vuodenaikana. Tunturikylä toivottaa uudet ja vanhat ystävät tervetulleiksi 365 päivää vuodessa, 24 tuntia vuorokaudessa.
Updated: 2 hours 43 min ago

Uusi matka Ylläs-Leville 14.4.2018

10 hours 2 min ago

Ylläs-Levi oli viime talvena Visma Ski Classics-hiihtosarjan päätöskisa ja sama toistuu myös tulevana keväänä. Viime talvena kyseinen kiertue koostui 13 eri osakilpailusta Keski-Euroopassa ja Pohjoismaissa ja yksi kilpailu pidettiin peräti Kiinassa asti. Visma Ski Classics on pitkän matkan hiihdon maailmanmestaruussarja ja tuleva kausi on kahdeksas järjestyksessä ja kilpailuja on yhteensä 11. Ylläs-Levi päättää 14.4.2018 tiiviin kauden ja tapahtuman yhteydessä pidetään myös juhlagaala, jossa palkitaan kauden parhaat hiihtäjät ja joukkueet.

Viime talven Ylläs-Levi onnistui loistavasti mahtavissa olosuhteissa ja palaute sekä ammatti- että harrastajahiihtäjiltä oli lähes poikkeuksetta positiivista. Yksi pyyntö tuli kuitenkin usein esille eli moni kuntohiihtäjä toivoi hieman helpompaa ja lyhyempää reittiä.

Tapahtuman järjestäjät vastaavat nyt huutoon ja tulevan talven hiihdossa on mukana myös lyhyempi ja kevyempi noin 50 ilometrin reitti, josta puuttuu alun haastava nousuosuus ja viimeinen kova Pyhätunturin nousu ennen Leville tuloa. Lähtö tapahtuu Äkäslompolosta ja maali sijaitsee Levin keskustassa kuten myös päämatkan hiihdossa (67 km). Kukastunturin näköalapaikka säilyy, jos sääolosuhteet sen vain sallivat.

- Pääreitti tarjoaa todella haasteellisen kisan kovakuntoisille hiihtäjille,” kilpailujohtaja Juha Vanhanen toteaa.

- Ja meille on erityisen tärkeää, että sitä reittiä kehitetään Visma Ski Classics-sarjan standardien mukaisesti, mutta haluamme myös tarjota mukavan hiihtoelämyksen niille, jotka eivät välttämättä halua itselleen liian kovaa haastetta. Tuleva pikku-Ylläs-Levi, jos niin voidaan sanoa, on kuitenkin yhä hiihto Ylläkseltä Leville ja noudattaa pääsääntöisesti samaa reittiä kuin pidempikin matka jättäen pois vain ne pahimmat kohdat. Näin osallistujat voivat sanoa hiihtäneensä Ylläkseltä Leville ja ehkä seuraavana vuonna he ovat valmiita pitkälle matkalle.

Tarkemmat tiedot lyhyemmästä matkasta tulevat pian julki Ylläs-Levin nettisivuille, jolloin myös ilmoittautuminen kyseiseen tapahtumaan avataan.

Tuleva pitkän matkan hiihtokausi avataan Levillä jo Alppihiihdon maailmancupin avauksen yhteydessä kun nykyinen Guinnessin virallinen 24 tunnin hiihdon maailman-ennätysmies Teemu Virtanen viettää “työpäivän” suksilla. Tempauksessa häntä vastaan hiihtää Visma Ski Classics -sarjan suomalaistallin, Team Mäenpään, vahva edustaja Hans Mäenpää. Hiihtäjät suksivat työpäivänsä lauantaina 11.11.2017.

Lisätietoa:

Ylläs-Levi -hiihto

Levin maailman cup -rinteen valmistelut täydessä vauhdissa

13 hours 29 min ago

Levi Black -rinteeseen säilötty lumi takaa täyden varmuuden maailman cup -kilpailulle ja lunta levitetään nyt kovaa vauhtia koko rinteen mitalle. Hento lumikerros peittää jo koko Levitunturia ja luonnonlumen lisäksi lumitykit alkavat tykittää lisää lunta torstaista alkaen.

Marraskuun toisena viikonloppuna lasketaan naisten ja miesten alppihiihtokauden pujottelun maailman cupin avauspisteistä. Kisaviikonloppuna lunta on kisarinteessä vähintään puoli metriä eli tarvittava määrä kisan läpiviemiseksi. Levin hiihtokeskus säilöi tänä vuonna lunta ensimmäistä kertaa ja kokeilu onnistui hyvin.

- Kaikki meni säilömisen suhteen odotusten mukaan. Pressujen alta paljastunut lumi oli erittäin hyvälaatuista ja sitä nyt levitetään kisarinteeseen. Tällä ja ensiviikolla myös lumetamme kisarinnettä ja 28.10. on injektiopäivä eli silloin ajetaan vettä rinteeseen, jotta rinne muuttuu kovaksi kilpailua varten. Elämme koko ajan kiireen alla, mutta selviämme tästä hyvin aikataulullisesti, kertoo Levi Ski Resortin toimitusjohtaja Jouni Palosaari.

Sääennuste elää jatkuvasti, mutta viikonlopuksi on Leville luvattu yöpakkasia. Samaan aikaan, kun lumetus on käynnissä Levi Black –rinteessä, myös etu-, etelä- ja Alpine training -rinnettä lumetetaan.

- Moni joukkue jää Levin maailman cup-kisojen jälkeen Alpine training parkkiin vielä treenaamaan, jossa meillä on nyt käytössä uusi lumetusjärjestelmä, sanoo Jouni Palosaari.

- Odotamme rauhallisin mielin Levin maailman cupia sekä samaan aikaan vietettäviä talvikauden avajaisia. Nyt kun lunta on varastoitu ja meillä on lumivarmuus, toivon mukaan ihmisiä tulee paikan päälle katsomaan kisaa ja nauttimaan tunturitunnelmasta, Palosaari miettii.

Levin maailman cup-viikonloppuna vietetään myös Levin talvikauden avajaisia ja hiihtokeskuksen tavoitteena on saada etu– ja etelärinne auki laskettelijoille. Ensilumen hiihtolatua aletaan myös lumettamaan läpi vuorokauden heti, kun pysytään pakkasella päivin ja öin. Tunturissa on siis suuren urheilujuhlan tuntua, ikimuistoisia kokemuksia ja mahtava eksoottinen lappilainen ohjelmakattaus marraskuun toisena viikonloppuna 9.-12.11.2017.

Lisätiedot:

Kuva: Victor Engström

Lastenhoitopalvelua Levillä

17.10.2017

Kids Club Levi tarjoaa Levi Hotel Span Ailu-leikkimaailmassa syyslomilla sekä koko talvisesongin ajan lapsiparkkimuotoista palvelua, lisäksi saatavissa keikkaluonteista yksityistä lastenhoitoa.

Aukiolo syyslomilla 2017:

 • Vko 42 ma-to 15-20, pe-la 15-21
 • Vko 43 ma-to 15-20, pe 15-21

Marraskuussa aukiolo sovitusti varausten mukaan.

Yhteydenotot ja tiedustelut kidsclub@levi.fi.

Kittilän kaivoksen vierailupäivät syksyllä 2017

17.10.2017

Agnico Eagle Oy järjestää syyskaudella 2017 kaksi yleistä vierailupäivää Kittilään kaivokseen tutustumiseksi. Syksen vierailupäivät ovat torstai 17. lokakuuta ja tiistai 21. marraskuuta.

Vierailu alkaa klo 9 ja sisältää yleisesittelyn ja kahvitarjoilun sekä kiertoajelun kaivosalueella.

Järjestelyjen vuoksi kiinnostuneita pyydetään ilmoittautumaan viimeistään kaksi päivää ennen vierailua joko sähköpostitse osoitteeseen katja.erkkila@agnicoeagle.com tai puhelimitse numeroon 040 774 8055.

agnicoeagle.fi

Levin 4 merkittävintä rinneuutuutta talveen

9.10.2017

Listasimme neljä uutuutta, joiden ansiosta laskettelijoilla on entistä paremmat oltavat Levillä.

1. Lumetus ja valaistus laajenee joka vuosi
Jotta alkukaudesta saataisiin mahdollisimman nopeasti paljon rinteitä auki, laajennetaan Levin rinteiden tehokkaampaa automaattilumetusta joka vuosi. Tulevalle kaudelle saadaan jälleen kaksi uutta rinnettä tietokoneohjatun ja kiinteätykkisen lumetuksen piiriin.

Etelärinteiden ja South Pointin suosio on osoittanut, että laskettelijat haluavat entistä enemmän myös helppoja elämyksiä. Tätä silmällä pitäen South-tuolihissin (alhaalta katsottuna) vasemmalla olevaa 9.1-rinne on levennetty reilusti. Rinteeseen on samassa yhteydessä rakennettu myös valaistus ja lumetus, joten leveillä käännöksillä pääsee fiilistelemään tunturissa jo alkukaudesta.

Alpine Training Parkin lumetus tehdään jatkossa kiinteillä automaattitykeillä, jolla tavoitellaan Parkin entistä nopeampaa käyttöönottoa. Aluetta palvelevien hissien aukioloaikoja on pidennetty tunnilla eli tehokas harjoittelu on nyt mahdollista myös ilta-aikaan. Harjoitusryhmille on siis luvassa entistä paremmat treeniolosuhteet heti alkukaudesta lähtien.

2. Parkkimaailmaan laadukkaita ja helppoja elämyksiä
Viime talvena avattu South Park toi kokeneille laskijoille lähes kilometrin mittaisen hyppy- ja reililinjan. Myös Eturinteiden Streetin paippi ja hyppyrit ovat olleet osaavien laskijoiden suosiossa. Hiihtolomaviikoille avattu helpompi junnuparkki oli hitti ja samalla linjalla jatketaan uudella kaudella.

Kaudella 2017–18 nykyisten parkkien rinnalle rakennetaan mahdollisimman suurta asiakaskuntaa palvelevia suorituspaikkoja. Edellä mainittu 9.1-rinne on aivan South Parkin vieressä, joten sinne on luontevaa muokata helppo parkkilinja – eli luvassa on leppoisia hyppyreitä ja pressejä. Alue vetää puoleensa lajin harrastajia, niin taitajia kuin vasta-alkajia.

Myös Eturinteiden Streetin suorituspaikkoja tehdään helpommiksi, jotta entistä useammalle löytyisi mielekästä laskettavaa eri puolilla tunturia.

3. Sukset ja laudat kuntoon entistä nopeammin
Laskuvälineet kannattaa pitää kunnossa ja huollattaa muutaman kerran kaudessa. Zero Pointin vuokraamossa sijaitseva suksihuolto keskellä kylää on tälle kaudelle varustettu uudella huippuhienolla ja massiivisella Wintersteigerin huoltokoneella. Voitelut, kanttien teroitukset ja perusteellisemmatkin korjaukset hoituvat entistä nopeammin, kun huollon kapasiteetti kasvaa merkittävästi uuden koneen myötä. Asiakkaiden välineiden lisäksi Zero Pointissa huolletaan tuhansien parien vuokrakalustoa.

Tehokkaan Discovery-mallin huolto-ohjelmista löytyvät omat versiot niin carving, all mountain, freeride kuin maastohiihtosuksille. Esimerkiksi kanttien huolloissa käytetään samaa teknologiaa suksivalmistajien ja kilpajoukkueiden huoltotiimien kanssa.

4. Helpommin ja nopeammin Ski Busseilla
Levillä on helppo liikkua rinteisiin ja takaisin Ski Bussien ansiosta. Koko kauden liikennöivät linja-autot on vaihdettu entistä ehompiin, jotka kuluttavat vähemmän polttoainetta ja kykenevät kuljettamaan isojakin asiakasmääriä sesonkiviikoilla.

Asiakkaiden pyynnöstä on Etelärinteiden South Pointilta keskustaan palaava bussireitti suunniteltu uudelleen ja kulkee nyt Länsirinteentietä pitkin Gondoli2000-hissille. Matkan varrella on otettu käyttöön oma pysäkki 10-hissille, josta on helppo siirtyä suosituille treenirinteille ja lähes 100 auton pysäköintialueelle.

Lisätietoja

Oy Levi Ski Resort Ltd
Puh. 020 7960 200
Email leviskiresort(at)levi.fi

Naisten ruska MTB-retki oli menestys

27.9.2017

Ruska-aika on yksi Lapin kiireisimmistä sesongeista matkailijoiden hakiessa luonnonrauhaa upean väriloiston keskellä. Lapissa on monta tapaa päästä nauttimaan ulkoilusta sekä luonnosta.

Levin paikallisyrittäjät Anette Latva-Piikkilä ja Jari Kiiskinen järjestivät syyskyyn puolivälissä unohtumattoman maastopyöräretken 24 naiselle Leviltä Ylläkselle, jossa rohkeat ja reippaan osallistujat ylittivät itsensä monta kertaa maagisessa maastossa.

Levin ZeroPointilla kävi kuhina, kun 24 naista ympäri Suomen kerääntyi kuuntelemaan paikallisyrittäjä Juuso Laitisen maastopyöräilyn perusohjeita. Juuso toimi yhtenä kuudesta oppaasta kahden päivän mittaisella retkellä, jossa poljettiin ensin Leviltä Aakenusjoen varrella sijaitsevalle vanhalle savottapirtille yöksi. Seuraava päivänä jatkettiin Pyhäjärven kautta Ylläkselle ja lopussa odotti vielä pitkä ja reisilihaksia haastava Kukastunturin nousu. Juuson kerratessa ohjeita, jännitys naisten kesken oli käsin kosketeltavaa, mutta heti kun kammet saatiin liikkeelle ja päästiin polulle, valtasi hymy osallistujien suupielet.

Levi-Ylläs (55km) maastopyöräreitti avattiin vuonna 2015 ja se on ollut siitä lähtien pyöräilijöiden suosiossa. Reitillä ajetaan myös jokavuotinen Levi-Ylläs MTB-kilpailu, jossa tänä kesänä miesten voittoaika oli 2h30min.

Johanna Alppi veti nopeinta ryhmää.

Naisten ruska MTB-retkellä oli mukana niin aloittelijoita kuin myös kisakuskeja, joten värikirjo oli yhtä laaja kuin syksyisen luonnon sävyt. Naiset jaettiin kolmeen ryhmään taitojen perusteella ja jokaisessa ryhmässä oli kaksi paikallisopasta.

- Kaveri yllytti lähtemään mukaan retkelle, meillä kummallakaan ei ollut hirveästi aikaisempaa kokemusta maastopyöräilystä. Meitä kiinnosti tulla näkemään Lapin ruska sekä tietysti saamaan ajokokemusta naisporukassa, kertoo jyväskyläläinen Tiina Hulkkonen.

Voiton puolella - Tiina Hulkkonen ystävänsä Kirsin kanssa Kukastunturilla.

Moni osallistuja oli vieraillut Lapissa monta kertaa talvisin, mutta Lapin kesä ja syksy oli uusi kokemus, joka jätti ikimuistoisen elämyksen.

- Oli niin erilaista kuin talvella. Mietimme heti, että pitää tulla perheen kanssa ensi kesänä tai syksynä, kun siellä on niin kaunista ja voi harrastaa muutakin kuin laskettelua. Fasiliteetit ovat todella kohdillaan ja se helpottaa perheen kanssa tuloa ja pääsee vaivattomasti nauttimaan monipuolisesta luonnosta, kertoo aloittelijoiden ryhmässä ajanut Hulkkonen.

Maastopyöräharrastaja Sara Okkonen polki nopeimmassa ryhmässä, sillä taitoa on karttunut aikaisemmista MTB-kilpailuista, joten vauhtia ja osaamista riittää. Uutuutena Okkoselle oli Lappi, jossa hän vieraili nyt ensimmäistä kertaa.

- 33 vuotta siihen meni, että tulin Lappiin. Kun kiipesin ensimmäiselle tunturille, tuntui siltä, että haluan jäädä tänne. Luonto sytytti todella voimakkaasti, en ole muualla tuntenut näin vahvaa oloa. Lapin hulluus kyllä iski ja isosti, kertoo Helsingissä asuva Sara Okkonen.

Lapin upea luonto ja kauniit maisemat ihastuttivat - Sara Okkonen nautti vaihtelevasta reitistä.

- Maastopyöräreitti oli todella upea ja vaihteleva, sillä on pituutta ja saa edetä koko ajan ja tämän lisäksi kauniit maisemat vaihtuvat jatkuvasti. Seuraavaksi haluan Lappiin vaeltamaan ja tietysti myös pyöräilemään uudestaan, sanoo Sara Okkonen.

Kaikki osallistujat pääsivät perille asti ja riemu sekä helpotus oli valtaisa Äkäshotellin edessä. Ennen kuin kypärät oli edes otettu päästä pois, naiset kyselivät jo seuraavan retken perään.

- Matkaan mahtui paljon tunteita. Moni nainen teki elämänsä kovimman urheilusuorituksen upeissa maisemissa ja paikka paikoin hyvin haastavassa maastossa. Retkelle olisi ollut enemmänkin tulijoita ja tämä kertoo lajin ja Lapin suosiosta. Tulemme varmasti järjestämään uuden maastopyöräretken ensi vuonna, kertoo Anette Latva-Piikkilä, joka myös itse harrastaa aktiivisesti pyöräilyä eri muodoissa.

Tutustu Levi-Ylläs -maastopyöräreittiin

Kuvat: Victor Engström

Levin Matkailu rekrytoi - haussa projektipäällikkö, sisällöntuottaja ja verkkokaupan asiantuntija

25.9.2017

Levin Matkailu vie eteenpäin Levin alueen matkailumarkkinointia sekä vastaa Levin alueen lukuisista kehitysprojekteista niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. Myynti- ja markkinointikonserniimme kuuluu tämän lisäksi Levin alueen keskusvaraamo/myynti, matkatoimisto Levi Travel sekä tapahtumayhtiö Levi Events. Kansainvälisistä tapahtumista operoimme mm. Levin Maailman Cupin ja huhtikuussa 2017 Levillä ensimmäistä kertaa hiihdetyn Visma Ski Classicin. Toimimme myös Levin alueen suurimpana mökkivälittäjänä sekä hoidamme Levin matkailuinfoa.

Nyt etsimme tiimiimme projektipäällikköä, sisällöntuottajaa ja verkkokaupan asiantuntijaa.

Project Manager: Business Controlling and Commercial Excellence

Etsimme ensi vaiheessa määräaikaiseen työsuhteeseen toukokuun 2018 loppuun sinua, jolla on numerot hallussasi. Olet vahvasti kaupallisesti ajatteleva ”tyyppi” ja palveluliiketoiminta on sinulle tuttua. Tehtävässä toimit niin kirjanpidon kuin hallinnonkin vastaavana henkilönä kehittäen liiketoimintamme tehokkuutta niin prosessien, mittariston kuin ennusteidenkin näkökulmasta. Sparraat myyntiä, markkinointia – viet itsenäisesti tunnistettuja projekteja eteenpäin. Kykenet strategiseen ajatteluun läpileikaten organisaatiomme toiminnan sekä tavoitetilan. Et kavahda pureutumista syvällisestikin niin järjestelmiin, toimintamalleihin kuin käytöntöihinkin – tunnistat piilevät sudenkuopat helposti.

Työtehtäviisi kuuluvat mm:

 • Business Controlling funktion ja prosessien rakentaminen Levin Matkailuun ja sen tytäryhtiöihin
 • ”Head of accounting” - taloushallinto
 • Raportoinnin kehittäminen – mittaristo ja ennusteet tulevaan
 • Ydinliiketoimintaa tukevien prosessien kehittäminen tehokkuuden ja tuottavuuden näkökulmasta
 • Projektilaskelmat, investointilaskelmat, business case-laskelmat
 • Datan, tiedon ja numeroiden hyödyntäminen liiketoiminnan kokonaisvaltaisessa kehittämisessä läpileikaten koko organisaation
 • Järjestelmätason kehitystyö
 • Johtoryhmä- ja hallitustyöskentely
 • Konsernin hallinnollisen tehtävien vastuut

Odotamme sinulta:

 • Koulutustaustasi on AMK/Yliopistotasolla – olet opiskellut liiketoimintaa, prosesseja ja taloushallinnon periaatteita
 • Sinulla on 3-5 vuoden työkokemus joko controllerina tai muussa yrityksen taloushallinnon kehittämisen roolissa
 • Palveluliiketoiminta on sinulle tuttua
 • Oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työotetta
 • Tahtotilaa sukeltaa vauhdilla yrityksen liiketoimintaan ja sen prosesseihin ja numeroihin
 • Analyyttistä työotetta
 • Työkalujen vahvaa osaamista (taloushallinnon järjestelmät, Excel, Powerpoint)
 • Esiintymisvarmuutta

Lisätietoja tehtävästä antaa Kristiina Kukkohovi, Toimitusjohtaja puh. +358 400 583 212.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 5.10.2017 sähköpostiosoitteeseen kristiina.kukkohovi@levi.fi. 

Digiorientoitunut sisällöntuottaja

Etsimme määräaikaiseen työsuhteeseen huhtikuun 2018 loppuun sinua, joka autat meitä ottamaan sisältöloikan digitaalisissa kanavissamme sivustouudistuksen myötä. Ajattelet monikanavaisesti, hengität digiä, mutta ymmärrät myös keinot kommunikoida perinteisen median voimin. Omaat visuaaliset taidot ja pystyt tuottamaan sisältöjä kanavariippumattomasti.

Odotamme sinulta osaamista kuvankäsittelystä, pystyt tuottamaan tekstisisältöä eri kanavissa sekä tunnistamaan suomenkielen pienet pilkkuvirheet. Sinulla on perustaidot graafiseen suunnitteluun ja pystyt taittamaan sisältöä omien kanaviemme tueksi. Toivomme, että digitaalisetkanavat sekä sosiaalinen media ovat sinulle tuttuja ja päivittäisessä käytössä. Tiedät että matkailualalla tapahtuu niin viikolla kuin viikonloppuisin, uuden oppiminen on sinusta innostavaa. Olet omatoiminen ja käärit hihat parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Kommunikoit sujuvasti niin suomella kuin englannillakin.

Odotamme sinulta:

 • Graafisen suunnittelun perustaidot ja ohjelmisto-osaaminen
 • Kykyä tuottaa sisältöä monikanavaisesti
 • Ymmärrystä verkkokaupasta ja digitaalisesta sisällöntuotannosta
 • Tunnet hakukoneoptimoinnin perusteet
 • Intoa, paloa ja halua kehittää sekä kehittyä eri digitaalisten kanavien parissa
 • Tarkkuutta päivittäisten markkinointitoimintojen avustamisessa
 • Suomen sekä englanninkielen taitoa – muut kielet ovat eduksi
 • Kykyä tarttua asioihin ja pitää useat langat hyppysissä

Ennen kaikkea, etsimme tiimiimme positiivista asennetta ja paloa olla mukana kehittämässä Levin matkailukohdetta yhdessä huipputiimin kanssa! Arvostamme suuresti positiivista elämänasennetta, innostusta matkailu- ja elämysliiketoimintaan sekä reipasta ”hands on”-meininkiä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jenni Ihatsu, Head of Marketing, puh. +358 50 511 4194 torstaina 28.9 kello 9 - 10 ja perjantaina 29.9. kello 14 - 15.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 5.10.2017 sähköpostiosoitteeseen jenni.ihatsu@levi.fi.

Tuloksellinen verkkokaupan asiantuntija

Oletko jo urallasi tuloksia hankkinut verkkokaupan osaajaa? Etsimme sinua vakinaiseen työsuhteeseen optimoimaan myyntiämme uudelle tasolle yhdessä markkinointitiimin sekä kumppaniverkostomme kanssa. Odotamme sinulta kaupallista ajattelua, intohimoa analytiikkaan, ymmärrystä verkkokaupan toimivuudesta ja ennen kaikkea halua tuottaa yksilöllistä verkkopalvelua asiakkaillemme. Ymmärrät taustajärjestelmien vaikutuksen kokonaisuuteen, sekä optimoinnin merkityksen suhteessa euroihin. Ajatuksissasi asiakas on aina ytimessä ja haluat löytää parhaat mahdolliset keinot kaupan toimivuuden takaamiseksi. Etsit, löydät, analysoit ja kehität. Numerot ohjaavat työtäsi, sytyttävät intohimosi. Raportoit tehtävässä markkinointijohtajalle.

Tule mukaan tekemään muutosta - odotamme sinulta:

 • Sopivaa ahneutta kaupantekoon
 • Kykyä lukea numeroita: analysoida, tulkita ja kehittää
 • Kokemusta ja näkemystä verkkokaupan myynnin tuloksellisesta kehittämisestä
 • Kokemusta sisällön optimoinnista ja sisältöjen kehittämisestä
 • Kokemusta asiakaskeskeisestä suunnittelusta
 • Vahvaa ymmärrystä moderneista mikropalveluihin perustuvista verkkopalveluista
 • Sujuvaa osaamista Google Analytics sekä Tag Manager -työkaluista
 • Intoa, paloa ja halua kehittää sekä kehittyä eri digitaalisten kanavien parissa
 • Sujuvaa suomen sekä englanninkielen taitoa
 • Kykyä tarttua asioihin ja viedä projekteja tuloksellisesti eteenpäin
 • Vahvaa osaamistaustaa järjestelmistä – matkailu & hospitality -sektorin järjestelmäosaamisen katsomme vahvasti hyödyksesi.

Ennen kaikkea, etsimme tiimiimme innovatiivista asennetta, paloa digitaalisuuteen sekä halua auttaa meitä luomaan asiakkaillemme uniikkeja lomakokemuksia. Arvostamme suuresti kykyä toimia tiimissä, positiivista elämänasennetta, innostusta matkailu- ja elämysliiketoimintaan sekä reipasta ”hands on”-meininkiä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jenni Ihatsu, Head of Marketing, puh. +358 50 511 4194 torstaina 28.9 kello 9 - 10 ja perjantaina 29.9. kello 14 - 15.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 5.10.2017 sähköpostiosoitteeseen jenni.ihatsu@levi.fi.

Are you the one – are you sparkling for it?

Me Levillä tarjoamme sinulle supermielenkiintoisen työkentän ja varmaa haastetta digitalisoituvassa Lapin ykköskohteessa. Luontoaktiviteeteistä, ulkoilusta ja hiihdosta/laskettelusta nauttivalle osaajalle Levi tarjoaa loistokkaat puitteet ympärivuotiselle viihtymiselle niin työ- kuin vapaa-aikana. Työpaikkasi sijaitsee Levillä.

Innostuitko? Hienoa!

Lähetä hakemuksesi pian, sillä paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Levin hurja seikkailupuisto on avattu

25.9.2017

Puistossa on panostettu myös elämyksen näyttävyyteen. Erityishuomiota on kiinnitetty alueen valaistukseen, joten kiipeily tulee olemaan mahdollista myös pimeinä vuorokauden aikoina.

Seikkailuratoja on harjoitteluradat mukaan laskettuna 7, tehtävärasteja lähes 90 ja vaijeriliukuja peräti 888 metriä. Elämyksen huipentaa vapaahyppy 12 metrin korkeudelta.

Helpoimmat radat sopivat pienille seikkailijoille, sillä radalle suuntaavan minimimitta on 110 senttiä. Ratojen korkeus on matalimmallaan puoli metriä ja korkeimmillaan liikutaan viidessä metrissä. Kahden helpoimman radan välissä on 37 metriä pitkä vaijeriliuku. 

Haastavammilla radoilla seikkaillaan vähintään kolmen ja puolen metrin korkeudessa, mutta parhaimmillaan kavutaan kahdeksaan metriin. Vaijeriliukuja seikkailuradoilla on kolme, joista pisin on 70 metriä. Lisäksi on tarjolla ilmainen lastenrata 4-6 vuotiaille vanhempineen.

LEVIN ERIKOISET VAIJERILIUKURADAT

Lennokkaat vaijeriliukuradat ovat Levin seikkailupuiston erikoisuus. Santa’s Zipline -nimeä kantava vaijeriliukumaraton yhdistää koko seikkailualueen. Ensimmäiselle liukupätkälle lähdetään heti startista, Gondoli2000-hissin ala-asemalla kohoavan kisarakennuksen toisesta kerroksesta. Paluumatkalla liidetään Alpine Cafe -ravintolan ikkunoiden ohi takaisin rakennuksen terassille.

Kokonaisuus muodostuu kymmenestä vaijeriliu’usta. Näistä pisimmällä on mittaa yli 100 metriä. Korkeutta vaijeriliukuradoilla on seitsemästä metristä kahteentoista metriin ja välissä on korkeutta lisääviä nousutehtäviä.

JOULUPUKKI ON MUKANA MYÖS LEVIN SEIKKAILUPUISTOSSA

Joulutarina-elokuvaan kuvattu joulupukin paja on yksi suosituimmista retkeily- ja kuvauskohteista Levin rinteillä. Sitä käytetään mallina, kun seikkailupuistoon rakennetaan oma joulupukin mökki, joka tullaan nostamaan tolppien varaan kymmenen metrin korkeuteen. Mökille pääsee vain kymmenien metrien mittaista vaijeriliukua pitkin. Myös lähtö mökistä seuraavalle rastille tapahtuu ”lentämällä”. Joulupukin mökin valmistus on työn alla ja tavoitteena on nostaa se paikoilleen ennen talvisesongin alkua. Joulupukin porovaljakko ja reki odottavat jo lähtökäskyä uudella lentoalustalla.

SEIKKAILUPUISTO ON OSA LEVIN YMPÄRIVUOTISTA TOIMINTAA

Levi kehittää ympärivuotista toimintaa vauhdilla. Activity Parkiin Gondoli2000-hissin läheisyyteen on keskitetty paljon kesäaktiviteetteja. Näköalahissiä hyödyntävät patikoitsijoiden ja maisemien ihailijoiden lisäksi alamäki- ja enduropyöräilijät sekä frisbeegolfaajat.

Uusi seikkailupuisto on selkeä jatkumo alueen kehitykselle. Tosin käyttö ei tule rajoittumaan vain valoisiin kesäkuukausiin. Valaistuksen ansiosta seikkailla voi pitkälle syksyyn – jopa talvikuukaudet on leviläisten suunnitelmissa. 25.9.2017 avattu seikkailupuisto tulee olemaan kotimaisille ja kansainvälisille asiakkaille mielekäs ohjelmapalvelu laskettelun rinnalla.

Teksti: Harri Lindfors/ SHKY

Lue lisää Levin uudesta seikkailupuistosta

Lisätietoja

Toimitusjohtaja Jouni Palosaari/ Oy Levi Ski Resort Ltd, puh. 0400 690 770, email jouni.palosaari(at)levi.fi

Ennennäkemätön talvikauden avaus Levillä 9.-12.11.2017

22.9.2017

Levi yhdistää virallisen avajaisviikonloppunsa talven suurimpaan kansainväliseen kilpailuunsa sekä paluun tekevään kansainväliseen yritysseminaariin. Tunturissa on suuren urheilujuhlan tuntua, ikimuistoisia kokemuksia ja mahtava eksoottinen lappilainen ohjelmakattaus marraskuun toisena viikonloppuna - 9.-12.11.2017.

Lapin suosituin hiihtokeskus Levi odottaa avajaisviikonlopusta sekä tulevasta talvikaudesta jälleen vilkasta niin kotimaisten kuin myös ulkomaalaisten lomamatkailijoiden osalta.

Levin maailman cup 11.-12.11.2017

Levin Black -rinne muuttuu jälleen kisahurmoksen sydämeksi, kun rinteessä taistellaan naisten ja miesten alppihiihtokauden pujottelun maailman cupin avauspisteistä 11.-12.11.2017. Täysi varmuus kisalle saatiin aikaan, kun hiihtokeskus säilöi lunta rinteeseen yli 30 000 kuutiota, joka takaa oikeat lumiolosuhteet maailman cupin avaukseen.

Levin maailman cupin pääsihteeri Marko Mustosen mukaan uudet lumensäilöntään liittyvät investoinnit ovat tärkeitä kilpailun vakaan aseman säilyttämiseksi kovassa maailmancupjärjestäjien joukossa.

- Täydellisen lumivarmuuden rakentaminen antaa katsojille, urheilijoille, kumppaneille sekä FIS:lle tärkeän signaalin siitä, että meihin voi aina luottaa kisajärjestäjinä. Alppihiihdon maailmancup on huippu-urheilun lisäksi liiketoimintaa, eikä kumpaankaan kannata osallistua toivotaan toivotaan -asenteella, Mustonen toteaa.

Lisätiedot Levin maailman cupista

Levi Suksee 9.-10.11.2017

Suosittu suoraa puhetta sisältävä Levi Suksee -yritysseminaari tekee paluun ja avajaisten yhteydessä järjestettävä seminaari tuo Leville mielenkiintoisia niin kotimaisia kuin kansainvälisiä liiketoiminnan suurnimiä.

Tämän vuoden seminaarin teemana on vastuullisuus yritystoiminnassa, josta puhumassa mm. Human Rights Watchin Wenzel Michalski, Mandatum Lifen Tarja Tyni ja valtakunnansovittelija Minna Helle. Paikalla on myös moni muu alansa huippuosaaja.

- Olemme innoissamme, että Levi Suksee palaa ohjelmistoon ja pääsimme toteuttamaan tämän yhteistyössä Mandatum Lifen kanssa. Tavoitteemme on kasvattaa Levin talvikauden avajaisista kansainvälinen hiihtokauden avaus ja paluun tekevä Suksee tukee tätä, kertoo Otto Lintunen Levi Eventsiltä.

Lisätietoa Levi Sukseesta

Viihde- ja ohjelmapuolella samaan aikaan tunturissa on mm. Jenni Vartiainen, Egotrippi, elämyksiä koko perheelle ja ikimuistoisia kokemuksia monipuolisen oheisohjelmatarjonnan parissa.

Levi on ympärivuotinen matkailukeskus ja lomamatkailijat Leville saa luonto, rauha, harrastusmahdollisuudet, aktiviteetit ja eri palvelut hyvien majoitusvaihtoehtojen ohella sekä tietenkin hyvät reittiyhteydet Lappiin.

- Tulevan kauden osalta ennakkovaraustilanne on erinomainen, hotellien käyttöasteet ovat erittäin korkeita joulu-helmikuulla. Levin Matkailun mökkivälityksen varausvauhti on edellisvuotta reilusti vilkkaampaa. Rekisteröidyissä yöpymisissä odotamme maltillista kasvua viime vuoden 20% nähden. Kotimaiset asiakkaat ovat pääasiassa mökkimajoituksessa, kertoo Levin Matkailu Oy:n toimitusjohtaja Kristiina Kukkohovi.

Levi Suksee, alppihiihdon maailman cup sekä paljon muuta - tervetuloa aloittamaan talvi Leville!

Lue lisää Levin avajaisista