Levin uutisia

Subscribe to Levin uutisia feed
Levi on kansainvälisyydestä huolimatta vahva kotimainen matkailukohde, jossa viihtyvät kaikenikäiset vieraat ja jonne halutaan tulla. Levi on elämyskeskus, jossa tekemistä riittää jokaisena vuodenaikana. Tunturikylä toivottaa uudet ja vanhat ystävät tervetulleiksi 365 päivää vuodessa, 24 tuntia vuorokaudessa.
Updated: 5 hours 59 min ago

Myös poikkeustalvina Levin parhaat rinteet ovat avoinna

13.2.2019

Elämme Levillä historiallista talvea. Maa on paikoin vahvan lumen peitossa, mutta samalla tuuli, lämpötilavaihdokset ja muut olosuhteet pitävät osan rinteistämme vähäisimmällä lumella 30 vuoteen. Mittava lumetusjärjestelmämme takaa kuitenkin myös tällaisina vuosina, että asiakkaamme saavat nauttia laajasta valikoimasta Suomen suosituimpia rinteitä. Toistaiseksi rinteitämme on vahvan lumetuksen ja koneellisen kunnostuksen ansiosta avattu parhaat 26 kappaletta erityissuorituspaikkoineen ja lisää seuraa toivottavasti mahdollisimman pian.

Rinteiden koneellinen kunnostaminen vaatii aina pohjaksi riittävän määrän lunta. Niillä rinnealueilla, joilla meidän täytyy luottaa luonnonlumeen, lunta ei ole vielä tänä talvena kertynyt riittävästi. Käytössämme oleva satelliittipohjainen SnowSat-järjestelmä kertoo tarkasti, paljonko lunta rinnekoneen alla on. Vähäisellä lumimäärällä tonnien painoiset koneet aiheuttaisivat vahinkoa rinnepohjille. Kun tarjoamme palveluita Lapin kauniin luonnon keskellä, myös luonnolla on aina sanansa sanottavana toiminnassamme.

Joka tapauksessa – olosuhteista huolimatta – Leville tulija voi myös tänä talvena luottaa siihen, että parhaat ja tunnetuimmat rinteemme ovat avoinna, ja toivottavat tervetulleiksi maan suosituimpien lasketteluelämysten pariin!

Lisätietoja

Oy Levi Ski Resort Ltd
Puh. 020 7960 200
E. leviskiresort@levi.fi 
www.levi.ski

Levin Matkailu rekrytoi - haussa Tuottaja ja Partnership Manager

13.2.2019

Levin Matkailu Oy on alueorganisaatio, joka vie eteenpäin Levin alueen matkailumarkkinointia ja vastaa Levin alueen lukuisista kehitysprojekteista niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. Myynti- ja markkinointikonserniimme kuuluu tämän lisäksi Levin alueen keskusvaraamo/myynti, matkatoimisto Levi Travel Oy sekä tapahtumayhtiö Levi Events Oy. Operoimme mm. Levin Maailman Cupin ja Visma Ski Classicin. Toimimme Levin alueen suurimpana lomahuoneistojen välittäjänä ja vastaamme Levin matkailuneuvonnasta. Yhtiö on perustettu vuonna 1989 ja sen myynti on lähes 12 miljoonaa euroa. Palveluksessamme on 25 henkilöä. Levin matkailijamäärät ovat voimakkaassa kasvussa.

Vauhditamme kasvua ja kehitysvaihetta nyt myös rekrytointien kautta.

Tuottaja/vuorotteluvapaan sijaisuus matkailualan ammattilaiselle

Etsimme Levin Matkailuun matkailualan osaajaa vuorotteluvapaan sijaiseksi. Etsimämme henkilö on innokas oppija, joka voi omien vahvuuksiensa ja taustansa mukaan työskennellä esim. varausjärjestelmien kehittämisessä, matkatoimistossa, matkailuneuvonnassa, myynnissä, markkinoinnissa, omistajapalveluissa, talousosastolla tuotteistamisessa tai hän voi vastata sopimuksista. Oletko se sinä?

Sinulla on kokemusta matkailualalta ja nautit työskentelystä hektisessä ilmapiirissä. Et kavahda pitkiä päiviä ja hihojen käärimistä – silloin kun sitä tarvitaan. Kommunikoit sujuvasti niin suomella kuin englannillakin. Arvostamme laajaa kielitaitoa, esim. saksan ja ranskan sujuvaa suullista osaamista. (Näiden kielten osaaminen ei kuitenkaan ole edellytys paikan täyttämisessä.) Sinulla on mielellään työkokemusta opastehtävistä, myynnistä, markkinoinnista, digitaalisen asiakaskokemuksen rakentamisesta, talousosastolla työskentelemisestä tai sopimusneuvotteluista. Asemapaikkasi on luonnollisesti Levillä.

Arvostamme suuresti positiivista elämänasennetta, innostusta matkailu- ja elämysliiketoimintaan sekä reipasta ”hands on”-meininkiä.

Etsimme loistotiimiimme vahvistukseksi henkilöä, jolla on:

 • Soveltuva opiskelu- tai työtausta
 • Myyntiosaamista ja innostusta
 • Luovaa ajattelua ja ratkaisukeskeinen työtapa
 • Kehittämisen paloa ja kaupallista ajattelua
 • Järjestelmällinen ja rohkea työote
 • Erinomaiset sosiaaliset taidot ja hymyä huulessa - tiiminä näitä hommia tehdään!

Innostuitko? Hienoa!

Lisätiedot 05.03. klo 14:00-16:00 Enna Paavola, Head of Sales, puh. +358 50 511 0107.

Vuorotteluvapaan ehdot tulee täyttyä valittavan henkilön kohdalla. Lisätietoa täältä.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen sähköpostiosoitteeseen hakemukset@levi.fi 15.03.2019 mennessä. Teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian.

Partnerships Manager

Etsimme joukkoomme kokenutta Partnerships Manageria. Sinulla on mielellään kokemusta partnerikonseptien tuottamisesta, markkinoinnista, myynnistä, tapahtumien tuottamisesta ja budjetoinnista. Saat innostettua ihmiset mukaan luomaan uutta. Et kavahda pitkiä päiviä ja hihojen käärimistä – silloin kun sitä tarvitaan. Kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin. Teet töitä tiiviisti niin paikallisten yrittäjien kuin Levin Matkailun henkilökunnankin kanssa. Olet avainroolissa rakentamassa Levin kansainvälistä menestystä. Asemapaikkasi on luonnollisesti Levillä. Tehtävä on ympärivuotinen.

Arvostamme positiivista elämänasennetta, innostusta matkailu- ja elämysliiketoimintaan, näyttöjä varainhankinnasta ja kumppaniverkostojen rakentamisesta sekä periksiantamattomuutta.

Etsimme loistotiimiimme vahvistukseksi henkilöä, jolla on:

 • Soveltuva opiskelu- ja työtausta
 • Myyntiosaamista ja innostusta kumppanuustekemiseen
 • Luovaa ajattelua ja ratkaisukeskeinen työtapa
 • Elämysliiketoiminnan näkemystä
 • Kehittämisen paloa ja kaupallista ajattelua
 • Itsenäinen, järjestelmällinen ja rohkea työote
 • Erinomaiset sosiaaliset taidot ja hymyä huulessa - tiiminä näitä hommia tehdään!

Innostuitko? Hienoa!

Lisätiedot ke 27.02. klo 14-17 Maija Palosaari, Head of Marketing, puh. +358 40 560 6316.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen heti tai viimeistään 29.03.2019 klo 16:00 mennessä sähköpostiosoitteeseen:
hakemukset@levi.fi. Liitä mukaan myös CV:si.

Me Levillä tarjoamme sinulle supermielenkiintoisen työkentän ja varmaa haastetta kansainvälistyvässä Lapin ykköskohteessa. Luontoaktiviteeteistä, ulkoilusta ja hiihdosta/laskettelusta nauttivalle osaajalle Levi tarjoaa loistokkaat puitteet ympärivuotiselle viihtymiselle.

Tuo koirakaverisi nauttimaan Levin luonnosta!

11.2.2019
Koiran kanssa Levillä

Levillä lomailusta voi nauttia myös ihmisen paras ystävä. Tiesitkö, että levi.fi sivuston kautta voit varata 165 koirat sallivaa huoneistoa? Myös jokaisesta hotellista löytyy lemmikkihuoneita, yhteensä lähes 100 kappaletta. Muistathan tiedustella lemmikkikohdetta heti varauksen yhteydessä!

Koirat ovat Levillä tervetulleita kaikille patikointi – ja kävelyreiteille ja koiran saa ottaa myös Gondolihissiin. Myös alueen kodat ja laavut ovat koiraystävällisiä.

Hiihtolatuja koiran kanssa hiihtäville Levillä on 35,5 kilometriä, sekä perinteisellä että luistelutyylillä. Varmistathan kuitenkin, että koirasi ei tallo perinteisen uraa.

Otathan koiran kanssa liikkuessasi huomioon myös muut liikkujat ja eläimet, ja pidät koirasi kytkettynä.
Myös koiran jätökset tulee kerätä. Keskustan alueelta ja kävelyteiden varsilta löytyy roska-astioita joihin pussin voi jättää.

Kylmän ja nälän yllättäessä karvakaverin kanssa voi poiketa lämmittelemään ja nauttimaan kupin kuumaa vaikka Pannukakkutaloon tai Kafétiin! Pizzanhimon yllättäessä koiran kanssa pääsee nauttimaan pizzasta Classic Pizzaan tai Pub Sohvaan. Koirien omaa olutta mahdollisuus maistella Pub Hölmölässä ja King Crab Housen baarin puolella pääsee ruokailemaan myös lemmikin kanssa. Koirahiihtolatujen varrella koira-asiakkaat ovat tervetulleita Tonttulan latukahvilaan.

Koirat sallivia ravintoloita ja kahviloita löytyy Leviltä useita

• Lapland Hotel Sirkantähti aula
• Hotelli K5 aula
• Break Sokos Hotel Levi aula
• Kafét
• Pub Sohva
• Classic Pizza (Levi Hotel)
• Pannukakkutalo
• Hölmölä
• Tonttulan kahvila
• Ämmilän ulkoterassi
• Rock Cafe Wanha Poro ulkoterassi
• King Crab House
• Pub Old Mates

Lemmikin ruoka ja tarvikkeet

Jos loman aikana tulee tarve koiratarvikkeille tai ruoalle, Erä- ja Lemmikkitarvike Aihki palvelee Kittilässä. Valikoimasta löytyy koiranruokaa ja tarvikkeita, tietenkään herkkuja unohtamatta.
Myös alueen supermarketeista löytyy valikoimista koiranruokaa ja tarvikkeita.

Eläinlääkäri Kittilässä

Joskus karvakuonolle sattuu tapaturma tai se sairastuu äkillisesti ja kaivataan lääkärin apua.
Kunnan eläinlääkärin praktiikkatilat sijaitsevat osoitteessa Sairaalantie 2 D, 99100 Kittilä. Tilat sijaitsevat terveyskeskuksen alueella. Ajanvaraukset otetaan vastaan arkisin 8.00 – 9.30 välisenä aikana, puhelin 0400 393 503.

Päivystävä eläinlääkäri

Enontekiön, Kittilän, Muonion ja Sodankylän kuntien yhteinen eläinlääkäripäivystys toimii yhtenä päivystysalueena sekä arkisin että viikonloppuisin. Päivystävä eläinlääkäri tavoitettavissa numerosta 020 692 699 arkisin klo 16.00 - 8.00, viikonloppuisin perjantaista klo 16.00 - maanantaihin klo 8.00

Päivystysnumeroon ei voi lähettää tekstiviestiä.
Lisätietoa eläinlääkinnästä Kittilässä

Haluaako koirasi Leville lomalle? Nyt se on helppoa!
 • Nappaa koirat salliva majoitus levi.fi tai levi@levi.fi
 • Karvakaverille hihna, oma peti ja ruokakupit mukaan
 • Nauti Levin lumoavasta luonnosta parhaan kaverisi kanssa hiihtäen tai patikoiden!

Varaa majoitus nyt!

Ystävänpäivä Levillä - hyödynnä edut!

31.1.2019

Useissa maissa 14. helmikuuta vietettävä ystävänpäivä on täydellinen juhlapäivä itselle läheisten ystävien ja rakkaitten muistamiseen. Levin vierailulla ystävänpäivään viettoon ja juhlintaan on helppo yhdistään monipuolista tekemistä - tustustu tarkemmin alueen yritysten tarjoamiin ystävänpäivä-etuihin ja -tarjouksiin alla.

Aurora Sky

Tule nauttimaan illallisesta kauniin tunturimaisemiin Aurora Sky ravintolaan. Ystävänpäivän kunniaksi tarjoamme illallisen yhteydessä lasin kuohuviiniä per henkilö.

Pöytävaraukset ja tiedustelut: 045 162 5606 tai reception@leviniglut.fi.

Elan Ski Shop & Rental

Ystävän kanssa ladulle tai rinteeseen, Elan Ski Shop & Rental -vuokraamosta yhden päivän vuokravälineet kaksi yhden hinnalla.

King Crab House

King Crab Housen Ystävänpäivä-spesiaali, äyriäislajitelma 50€/henkilö, tarjoillaan vähintään kahdelle (normaalisti 62€).

Äyriäislajitelma sisältää:
Kuningasrapua kolmessa eri kastikkeessa, paistettuja kuningasravunpyrstöjä, sinisimpukoita, jäämeren mätiä, lohipastramia, kuningasrapukroketteja, salaattia, paahdettuja puikulaperunoita, limemajoneesia ja remouladea.

Pöytävaraukset: 0400-138 333, restaurant@kingcrabhouse.fi

Levi Hotel Spa

Ystävänpäivän kynttiläuinti kylpylässä, 14.2. kylpylässä tunnelmoidaan ja fiilistellään kynttilöiden valaistuksessa. Tule puolison tai ystävän kanssa nauttimaan ystävänpäivän illasta kylpylään. Kynttiläuinnin lomassa on mahdollista nauttia lasilliset kuohuvaa ulkoaltailla, lipukkeita saa ostettua ennen uintia hotellin vastaanotosta.

Kynttiläuinti 14.2. klo 19.00-22.00 (kaksi aikuista yhden hinnalla sisään). Huom. Tapahtuma on klo 19.30 eteenpäin K18.

Lisätietoa

Kekäle Bar & Grill ja Classic Pizza

Ystävänpäivän kunniaksi ruokailevat asiakkaat toivotetaan tervetulleeksi lasillisella kuohuvaa Kekäle Bar & Grill’ssä sekä Classic Pizzassa.

Levi Ski Resort

Kaikki Live.Love.Levi-tuotteet -50% Brand Store Zero Pointista, osoite Hisstie 8 Eturinteet.

Luvattumaa

Tulossa ystävänpäivä vastaanotto/ tarjous / firman synttärit 13.2.2019 yrityksen täyttäessä 25 vuotta ja lumihotellin 10 vuotta.

Luvassa ohjelmallinen ilta mm. juhlakonsertti ja tervetulojuomat 2 yhden hinnalla, kun ystävä mukana. Tarkemmat hinta- ja ohjelmatiedot työn alla.

Winter Laser World

Kaikki avoimet ystävänpäivätaistot 2 yhden hinnalla.

Levi Ski Resort sai kansainvälisen ISO 14001 -ympäristösertifikaatin ensimmäisenä hiihtokeskuksena Pohjoismaissa

30.1.2019

ISO 14001 on kansainvälisesti tunnustettu ympäristösertifikaatti ja -johtamisjärjestelmä, joka edellyttää organisaatiolta ympäristöasioiden hyvää hoitamista sekä järjestelmällistä sitoutumis-ta ympäristönsuojelun tason parantamiseen.

– Meille myönnetty ISO 14001 -sertifikaatti tuo näkyväksi vuosien työn, jota olemme tehneet arktisen toimintaympäristömme suojelun eteen, sanoo toimitusjohtaja Jouni Palosaari Oy Levi Ski Resort Ltd:stä.

– Mielestäni voimme olla tyytyväisiä, että Pohjoismaiden hiihtokeskusten ensimmäinen ISO 14001 -ympäristösertifikaatti tulee Suomeen. Ulkopuolisen arvioitsijan myöntämällä sertifikaa-tilla on erityistä arvoa rinne- ja huoltopalveluidemme kehittämisessä, Palosaari jatkaa.

– Sertifiointi edellyttää meiltä jatkuvaa kehittämistyötä ja oman toimintamme arviointia. Olem-me jo yli vuosikymmenen käyttäneet Levillä pelkästään uusiutuvaa sähköä ja tavoitteenamme on mm. vähentää energiankulutustamme kaikin tavoin, kertoo Palosaari.

– Minimoimme esimerkiksi rinnevalaistuksen energiantarvetta led-valoilla sekä automatisoin-nilla. Automatisointi parantaa myös mittavan lumetusjärjestelmämme hyötysuhdetta, ja pystymme lisäksi käyttämään lumetuksen tuottamaa hukkalämpöä tilojemme lämmityksessä. La-jittelemme omat jätteemme ja tunturiroskiksemme kannustavat myös asiakkaitamme lajittelemaan jätteensä rinnealueilla. Koulutamme kaikki kuljettajamme energiaa säästävään ajota-paan, ja hyödynnämme lumensyvyyttä mittaavaa SnowSat-järjestelmää rinteiden kunnossapi-dossa, joka konetyön ennakointia parantamalla vähentää polttoaineen kulutusta ja päästöjä. Teemme myös tunturissa systemaattista maisemointityötä, joka puolestaan ehkäisee tehokkaasti eroosiota.

– Arktinen ympäristö on meillä Levillä se kaikkein tärkein voimavara. Matkailijat tulevat Lappiin nimenomaan luonnon vuoksi. Luonnon vaalimisen täytyy olla suurimpia arvoja jokaiselle, joka haluaa, että Lappi säilyttää asemansa merkittävänä matkailukohteena myös tulevaisuudessa, toteaa Palosaari.

Lue lisää: www.levi.ski/ymparisto

Oy Levi Ski Resort Ltd on Suomen johtava hiihtokeskus, jonka menestys perustuu osaavaan henkilökuntaan, tekniseen edelläkävijyyteen ja maailmancup-kisoihin. Yrityksen liiketoiminta keskittyy hissilipunmyyntiin, hiihdonopetukseen, vuokraamotoimintaan sekä tekstiilikauppaan. Lisäksi tytäryhtiö Levi Restaurants Oy tarjoaa rinneravintolapalveluita. www.levi.ski

Ruskamaraton Levillä jälleen 7.9.19 - Tee #uudenvuodenlupaus ja lähde valloittamaan Levi!

16.1.2019

Paljon vanhoja tuttuja ja mielenkiintoisia uusia kasvoja, hyvät järjestelyt ja upeat maisemat!

Levin perinteinen Ruskamaraton kokoaa syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna tunturiin paljon juoksijoita ja iloisia kannattajia sekä ruskamaraton-tunnelman nautiskelijoita. Kaikille juoksusta kiinnostuneille sopiva tapahtuma kisataan uniikissa ympäristössä Levitunturilla, Lapin ainutlaatuisen ruskan keskellä. Matkoina kokopitkä ja puolikas maraton asfaltilla, sekä lisäksi vaihtoehtoina myös lyhyempiä matkoja sekä aikuisille että nuorille. Vuoden 2019 odotettuna uutuutena huikeiden maisemien ja todellisten elämysten polkujuoksu!

Juoksemisen lisäksi voit tulla vain nauttimaan tunnelmasta ja kuuluisista Ruskamarkkinoista! Ruskamarkkinoilla on tarjolla syötävää, juotavaa, ohjelmaa, ostoksia ja tietysti aitoa markkinatunnelmaa. Illan pimetessä meininki vaan kasvaa, kun Ruskamaratonin virallinen illanvietto alkaa. Siellä unohdetaan tankkaukset, rakkulat ja viiden sekunnin häviö naapurille ja nautitaan tunnelmasta. Lämpimästi tervetuloa mukaan!
Polkujuoksureitin tarkempi kuvaus

21 km reitti johdattaa kahden tunturin yli, lopussa noustaan Levi Blackiä eli mustaa maailmancupin pujottelurinnettä ylös kohti Levin huippua.

Polkujuoksureitin alkuosuus johdattaa kohti Kätkätunturia. Varsinainen Kätkätunturin päälle ja takaisin alas vievä osuus on teknistä maastoa kivikkopolkuineen ja avautuvine mahtavine maisemineen. Muista nauttia!

Kätkätunturin jälkeen seuraa reitin haastavin osuus eli nousu Levi Blackiä pitkin kohti Palovartijan majaa. Raastavan nousun jälkeen mahdollisuus nauttia jälleen upeista tunturimaisemista ja alaspäin suuntautuvasta reitistä ennen maalia.

Ilmoittaudu mukaan

Lisätiedot tapahtumasta ja polkujuoksureitistä