Levin uutisia

Subscribe to Levin uutisia feed
Levi on kansainvälisyydestä huolimatta vahva kotimainen matkailukohde, jossa viihtyvät kaikenikäiset vieraat ja jonne halutaan tulla. Levi on elämyskeskus, jossa tekemistä riittää jokaisena vuodenaikana. Tunturikylä toivottaa uudet ja vanhat ystävät tervetulleiksi 365 päivää vuodessa, 24 tuntia vuorokaudessa.
Updated: 5 hours 33 min ago

Leville historiallinen MTB-Enduron EM-osakilpailu

15.11.2019

Suomessa ajetaan ensimmäistä kertaa maastopyöräenduron EM-osakilpailu. EM-pisteistä kisataan heinäkuun 23.-25.7.2020 Levi Bike Festin yhteydessä. Pitkäjänteisen työn tavoitteena on saada MTB-Enduron MM-sarjan osakilpailu Suomeen lähivuosina. Ensi vuonna otetaan suuri askel kohti tavoitetta, kun Levillä ajetaan ensimmäisen kerran MTB-Enduron EM-osakilpailu.

Enduron EM-sarja 2020 pitää sisällään seitsemän osakilpailua, joista Levin osakilpailu on neljäs. Tapahtuma tulee nostamaan Suomen sekä Levin maailmankartalle lajin parissa. EM-osakilpailu toimii samalla myös Enduron SM-osakilpailuna. Levillä on jo vuosia tehty aktiivista työtä tunturin enduroreittien eteen yhteistyössä MTB-Enduro Finlandin kanssa. Kasvava laji sekä sen harrastajat niin Suomessa kuin ulkomailla ovatkin jo löytäneet Levitunturiin.

Vuodesta 2015 saakka Levillä ajettu MTB-Enduron SM-osakilpailu on kerännyt paljon kehuja. Levi enduromekkana poikkeaa muiden maiden pyöräkeskuksista sen arktisuudellaan ja keskiyönauringolla. Suomen muista enduro-kilpailuista Levi poikkeaa myös erittäin pitkillä reiteillä.

- Olemme tehneet valtavasti töitä pyöräilyn eteen jo vuosia. On hienoa nähdä, että työ tuottaa tulosta ja otamme tämän seuraavan suuren askeleen kohti kansainvälistymistä pyöräilyssä sekä alueen vakiinnuttamista harrastajien keskuudessa. Kittilän kunta on ollut myös vahvasti mukana alueen pyöräilyn ja reittien kehittämisessä, kertoo Levin hiihtokeskuksen toimitusjohtaja Jouni Palosaari.

Heinäkuussa Levillä nähdään EM-sarjassa ajavia huipputiimejä ja kuljettajia, suuri määrä yleisöä, lajin harrastajia sekä kansainvälistä mediaa. Enduron EM- sekä MM-sarjojen organisaation edustajia tulee myös Leville arvioimaan kilpailua, reittejä sekä yleistunnelmaa tapahtumassa. Ensi kesän EM-osakilpailun suunnittelu sekä järjestäminen on jo pitkällä.

- Todella hienoa viedä Levin endurokilpailua seuraava iso askel eteenpäin. Tämä on merkittävä juttu Levin kilpailun lisäksi myös koko Suomen MTB-skenelle. Yhdessä Levin kanssa kilpailusta saadaan varmasti rakennettua ensiluokkainen ja kilpailijoille ikimuistoinen tapahtuma, kertoo MTB-Enduro Finlandin tapahtumajohtaja Sauli Hjerppe.

- Levi tarjoaa loistavia aktiviteettejä, eri tasoisia majoituksia sekä ravintolapalveluita ympäri vuoden. Levi pystyy loistavasti isännöimään näin hienon pyöräilytapahtuman, kertoo Visit Levin vt. toimitusjohtaja Yrjötapio Kivisaari.

Ilmoittautuminen ensi kesän Levin MTB-Enduron EM-osakilpailuun aukeaa 20.tammikuuta 2020 klo 09.00. Paikalle odotetaan lähes 400 osallistujaa ja mukana on varmasti Euroopan kovin endurokärki. Voit jo nyt varata majoituksesi ensi kesän Suomen kovimpaan pyörätapahtumaan Leville osoitteesta www.levi.fi

MTB-Enduron EM-sarja 2020:

 • 3.5. Susice, Czech Republic
 • 16.5. Tweed Valley, Scotland
 • 20.6. Villars-Sur-Olon, Switzerland
 • 23.-25.7. July Levi / Finland
 • 22.-23.8. La Thuile, Italy
 • 5.9. Loudenvielle, France
 • 12.9. Bouillon / Belgium

www.enduroworldseries.com

Levi World Cup 2019 yleisötiedote

14.11.2019

FIS Alpine World Cup Tour saapuu seuraavaksi Leville ja Lappiin, kun ohjelmassa on pujottelun maailmancupin avauskilpailu 22.-24.11.2020

Levin maailmancupin kisarinnettä valmistellaan parhaillaan. Säilölumi on levitetty ja upea lokakuinen talvikeli on taannut hyvät lumetusolosuhteet rinteeseen, joten kisa-areena on erinomaisessa kunnossa. Kisoihin saapuu joukkueiden myötä lähes 450 henkilöä, joista urheilijoita on 150 ja loput ovat mm. valmennus- ja huoltohenkilökuntaa 22 eri maasta.

123 miljoonaa katsojaa näki viime vuonna Levin maailmancupin tapahtumat TV:n välityksellä ja tänä vuonna luvun odotetaan jälleen nousevan. Paikalle on akkreditoitunut kuusi TV-yhtiötä, joka on ennätyslukema Levin maailmancupin historiassa. TV-yhtiöitä on tulossa Suomesta, Ruotsista, Norjasta, Saksasta, Itävallasta, Ranskasta ja Slovakiasta.

VIIKONLOPUN OHJELMAPerjantai 22.11.2019

14.00 – 17.45 Lasten pujottelukilpailu eturinteellä

18.20 – 18.30 Lasten pujottelun palkintojenjako Zero Pointilla

18.30 – 19.00 Levi Worldcup 2019 -avajaiset

19.00 – 19.30 Naisten pujottelun lähtöjärjestyksen arvonta Zero Pointilla

22.00 – 04.00 Chisu Hullu Poro Areenalla

Lauantai 23.11.2019

09.30 – 18.00 Yleisökuljetukset non-stop

10.00 Kisa-alue ja Lapland Avenue aukeavat

11.15 Naisten pujottelu, 1. kierros

14.15 Naisten pujottelu, 2. kierros. Palkintojen jako heti kilpailun jälkeen.

Carlsberg after ski yleisöteltassa kello 18:00 asti.

19.00 – 19.30 Miesten pujottelun lähtöjärjestyksen arvonta Zero Pointilla

22.00 – 04.00 Erin Hullu Poro Areenalla

Sunnuntai 24.11.2019

9.30 – 16.00 Yleisökuljetukset

11.15 Miesten pujottelu, 1. kierros

14.15 Miesten pujottelu, 2. kierros. Palkintojen jako heti kilpailun jälkeen.

LIPUNMYYNTI

Kilpailuihin myydään pääsylippuja osoitteessa www.worldcuplevi.com/liput. Suosittelemme lippujen ostamista etukäteen, mutta lippuja myydään ennakkoon myös Visit Levin matkailuneuvonnasta sekä tapahtuman aikana pääportilla. Hissilippu ei oikeuta sisäänpääsyyn. Zero Pointin oheistapahtumiin ei ole pääsymaksua.

Pääsylippujen hinnat

 • Aikuinen lauantaipäivä 25 €
 • Aikuinen sunnuntaipäivä 15 €
 • Lapset viikonloppulippu 7-12-vuotiaat 10 €
 • Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi aikuisen seurassa
 • Pääsylippu aikuinen molemmille kisapäiville hinta: 30 €

Parttio-passi liput aikuinen, sis. pääsy pääkatsomoon, Feelian tarjoama maistiainen sekä kisapipo.

 • Lauantaina 59 €
 • Sunnuntaina 49 €
 • Hinta viikonloppu 79 €
 • Sunnuntaitarjous perheille: 2 aikuista ja 1-2 lasta (alle 12-vuotta) 99 €

Tokka VIP-lippu 495€

Perjantain 22.11. sekä lauantain 23.11. Levi Centerin Public Draw iltatapahtumiin on vapaa pääsy.

KIELLETYT TAVARAT SEKÄ LEMMIKKIELÄIMET

Seuraavat tavarat ja aineet ovat kiellettyjä tapahtuma-alueella:

 • Päihteet tai muut huumaavat aineet
 • Terä- ja ampuma-aseet
 • Räjähteet, raketit tai muu syttyvä / räjähtävä materiaali
 • Lemmikkieläimet
 • Kauko-ohjattu ilmailualus ja lennokki
YLEISÖN SISÄÄNKÄYNTI

Yleisön sisäänkäynti kilpailualueelle on pääportista gondolirakennuksen oikealta puolelta. Sisääntulopaikalla on järjestetty lipunmyynti. Huomioitavaa on, että siirtymät G3 ja G1 sekä Levin huipulta alas johtavat kisa-alueelle. Kisa-alueelle saavuttaessa pitää ostaa pääsylippu. Kisa-alueelta ei pääse eteenpäin Gondoli2000 – hissillä koska se on varattu ainoastaan kilpailijoiden käyttöön.

LIIKENNEJÄRJESTELYT

Levin maailmancup aiheuttaa alueella tavallisesta poikkeavia liikennejärjestelyjä. Levi Black-alueella tämä tarkoittaa esimerkiksi nopeusrajoituksien muutoksia sekä pysäköinnin rajoittamista.

Levin keskustan alueen liikennettä tullaan rajoittamaan perjantaina 22.11. sekä lauantaina 23.11. klo 17.30 – 21.00 välisenä aikana. Tällöin ns. Eturinteiden edessä kulkeva Hissitie on suljettuna yleiseltä liikenteeltä.

Liikenne tulee ruuhkautumaan tapahtuman aikoihin, joten liikkeellä kannattaa olla ajoissa!

PYSÄKÖINTI

Levi Black -kilpailualueella on maksullinen parkkipaikka yleisölle 10 € / ajoneuvo. Seuraa opasteita!

Levi Black -alueen parkkipaikan kapasiteetti on rajallinen ja tämän täyttyessä pyydämme käyttämään Levin keskustan parkkimahdollisuuksia. Ilmaiset non-stop yleisöbussit kuljettavat kätevästi kisa-alueelle.

Kilpailijoille, medialle ja organisaatiolle on järjestetty pysäköinti Levi Black alueella. Kulku tapahtuu ns. Levi Black pääliittymästä vain erillisellä kulkuluvalla. Myös yleisölle järjestetty bussikuljetus sekä taksit käyttävät pääliittymää.

Parkkialueet on merkattu selvästi kylteillä ja opasteilla aidattu tarpeen mukaan. Liikennettä sisäänajoa sekä pysäköintiä ohjaavat tähän erikseen koulutetut henkilöt.

Levin keskustan alueella järjestettäviin oheistapahtumiin ei järjestetä erillistä pysäköintialuetta, yleiset parkkialueet ovat käytössä. Liikenne ja parkkipaikat tulevat ruuhkautumaa, joten paikalle kannattaa saapua ajoissa!

YLEISÖKULJETUKSET

Levin keskustasta on järjestetty yleisölle ilmainen non-stop kuljetus Levi Black -kilpailualueelle ja sieltä takaisin. Tämän aikataulu on seuraava:
LA 23.11. klo 09.30 – 18.00
SU 24.11. klo 09.30 – 16.00

Yleisökuljetusten reitti: Levi Hotel Spa - Zero Point (taksi-asema) - Hotelli Hullu Poro – Levin raitti, Sirkan tähden kohdalla - Levi Black
Levin keskustan alueella järjestettäviin oheistapahtumiin ei järjestetä erikseen kuljetusta Levi Black -alueelta.

MUUT KULJETUKSET

Ski bussi kulkee reittiä 1 (R1 = Zero Point - Rakkavaara - Koillisrinne - Zero Point ja R2 = Zero Point – Levinraitti – South Point – West Point – Gondoli – Zero Point 23. - 24.11. klo 09.00 – 19.00 puolentunnin välein.

Taksit on ohjeistettu jättämään ja noutamaan asiakkaat Levi Blackin yleisöbussien kääntöpaikkaa hyväksikäyttäen.

LEVI BLACK (tapahtuma-alue)

Yleisölle on varattu katsomoalue maalialueen tuntumasta sekä kilpailurinteen alhaalta katsottuna oikealta puolelta. Yleisöllä on mahdollisuus myös katsoa tapahtumia aivan rinteen reunalta myös ns. jyrkän osuuden tietämillä. Kisoihin on tuotu myös kaksi ns. jättiscreeniä, jotka sijoitellaan molemmille puolille Levi Black -rinnettä. Tokka VIP -vieraille ja Parttio-passin lunastaneille on varattuna nouseva katsomo maalialueen edessä. Tänne pääsyyn vaaditaan erillinen kulkulupa.

Alhaalta katsottuna kisarinteen oikealla puolella, kisakahvilan vieressä sijaitseva alue on varattu lasten viihtymiseksi. Katsomoalueiden ja gondolirakennuksen välisellä alueella kulkee ns. Lapland Avenue, jossa Levin ja Lapin yrittäjät sekä tapahtuman kumppanit tarjoavat palveluitaan ja esittelevät toimintaansa. Myös yleisön ravintolatiloja sijaitsee tällä alueella.

Alueella myydään myös virallisia Levi World Cup -kisatuotteita. Lisätietoja Levi Shopista numerosta 0207 960 205.

Tapahtuma-alueelle on sijoitettu yleisiä wc-tiloja ja lisäksi myös erillinen wc-teltta. Inva WC:t sijaitsevat gondolirakennuksen alakerrassa, samoin lastenhoitohuone. Kulku alapihan kautta (tarvittaessa hissillä myös yläpihalta). Ensiaputilat on niin ikään sijoitettu gondolirakennuksen alakertaan. Tapahtuman pelastussuunnitelma on tarvittaessa saatavilla.

SOSIAALINEN MEDIA

Levin maailmancup panostaa viestinnässä erityisesti sosiaaliseen mediaan. Viimeisimmät kisauutiset ja viestit on seurattavissa Facebookista ja Instagramista. Olemme iloisia, jos käytät seuraavia tunnisteita jakaessasi kuvia tapahtumista: #worldcuplevi #welcometowinter #levilapland

LAPSET JA PERHEET

Lapsille ja perheille on järjestetty omia aktiviteetteja ja toiminta-alue Kisakahvilan läheisyyteen ylätasanteelle. Ylätasanteella on myös sisäänpääsyltään ikärajattomaan kisakahvilaan, josta pystyy seurata kisoja lasi-ikkunan läpi. Teltasta löytyy myös kahvilapalvelut. Teltan läheisyydessä käytössä myös WC:t. Lastenhoitohuone löytyy gondolirakennuksesta.

TELEVISIOINTI YLE TV2

YLE TV2 televisioi suorana lähetyksenä Levin alppihiihdon maailmancupin kilpailutapahtumat sekä lähettää kauden ensimmäisen Talvistudio-lähetyksen Leviltä. Lähetyksen tekoa voi seurata Lapland Avenuella.

Lähetysajat lauantaina 23.11.2019

09.45 - 09.55 Urheilustudio Levillä
09.55 - 11.00 Hiihdon Suomen cup N 10 km v
11.00 - 11.10 Urheilustudio Levillä
11.10 - 12.10 Alppihiihdon MC naiset pujottelu, 1. lasku,
12.10 - 14.00 Hiihdon Suomen cup M 15 km v
14.00 - 14.10 Urheilustudio Levillä
14.10 - 15.15 Alppihiihdon MC naiset pujottelu, 2. lasku,
15.15 - 16.45 Mäkihypyn SM-kisat
16.45 - 16.55 Urheilustudio Levillä
16.55 - 18.50 MC1 miehet, HS134 joukkue

Lähetysajat sunnuntaina 24.11.2019

10.00 - 10.10 Urheilustudio Levillä
10.10 - 11.00 Yhdistetyn mäki
11.00 - 11.10 Urheilustudio Levillä
11.15 - 12.10 Alppihiihdon MC miehet pujottelu, 1. lasku
12.10 - 14.00 Hiihdon Suomen cup sprintit
14.00 - 14.10 Urheilustudio Levillä
14.10 - 15.10 Alppihiihdon MC miehet pujottelu, 2. lasku
15.10 - 15.55 Yhdistetyn hiihto
15.55 - 16.00 Urheilustudio Levillä
16.00 - 17.30 MC1 miehet, HS134

MAAILMANCUPISTA AIHEUTUVAT MUUTOKSET LEVIN ALUEELLA

Rinteet:

Levi Black -alueelle ei pääse 20.-24.11.2019 ilman pääsylippua tai akkreditointia. Kilpailurinne G2 on suljettu yleiseltä käytöltä ennen kisoja sekä toistaiseksi kilpailuiden jälkeen. G3 ja G1 sekä Levin huipulta alas johtavat kisa-alueelle. Kisa-alueelle saavuttaessa pitää ostaa pääsylippu. Kisa-alueelta ei pääse eteenpäin Gondoli2000 – hissillä koska se on varattu ainoastaan kilpailijoiden käyttöön. Eturinteisiin rajataan kilpailijoille harjoittelualue.

Gondolirakennus:

Gondoliravintola (Alpina Café) on kokonaan TOKKA -VIP vieraiden käytössä 22.-24.11. Gondolirakennuksen alakerta on varattu median käyttöön. Johtokeskus sijaitsee katsomon yläpuolella. Löytötavarat toimitetaan johtokeskukseen.

Hotelli Hullu Poro:

Hotelli Hullu Poron Kongressikeskus toimii kisojen mediakeskuksena sekä kilpailutoimistona. Sisäänpääsyyn vaaditaan akkreditointipassi.
Liikenne tulee ruuhkautumaan tapahtuma-aikoina, joten järjestettyjen julkisten ajoneuvojen käyttö on toivottavaa (kts. liikennejärjestelyt)! Kisa alueelle kannattaa tulla ajoissa!

ALUEKARTAT

YHTEYSTIEDOT

Pääsihteeri Marko Mustonen | 040 518 4559 | marko.mustonen@levi.fi
Järjestelytoimikunnan puheenjohtaja Jouni Palosaari | 0400 690 770 |jouni.palosaari@levi.fi
Turvallisuuspäällikkö Heikki Saarensalmi| 044 553 78 26 | heikki.saarensalmi@levi.fi
Kilpailutoimisto Natalia Lahtela | 0400 818 484 |natalia.lahtela@skisport.fi
Levi Events Oy Satu Pesonen |040 820 94 19 | satu.pesonen@levi.fi

Levillä voit vuokrata laskettelu- ja talviurheiluvälineet, talvivaatteet ja kengät ja säästää tilaa matkalaukussasi!

17.10.2019

Talviurheiluvälineiden ja vaatteiden ostaminen vain muutamaa käyttökertaa varten ei ole ekologisin vaihtoehto jos niitä et muuten tarvitsisi. Kaappiin käyttämättä jääviä ylimääräisiä vaateostoja voit vähentää vuokraamalla talvivaatteet ja muut urheiluvälineet paikan päältä! Säästät sekä kaappitilaa kotona, että tilaa matkalaukussasi.

Talviurheiluvälineitä voit vuokrata Levillä useammastakin eri paikasta. Vuokralle löytyy kaikkea takeista, kengistä ja housuista aina potkukelkkaan ja lumikenkiin. Erilaisia lasketteluvälineitä, kypäriä ja murtomaahiihtosuksia tietenkään unohtamatta. Myös talvipyöräilyyn soveltuvia fatbike-pyöriä löytyy vuokrattavaksi, joko sähköavusteisina tai ihan perinteisinä polkupyörinä.

Kysy lisää Levin Matkailuneuvonnasta tai varaa talvivaatteesi suoraan netistä


Lisää varustevuokrista  ja alueen eri vuokraamoista löydät täältä

Revontuligaalassa palkittiin Levin parhaat!

13.10.2019

Juhlavieraina oli mm. Pohjoisen Suomen matkailuvaikuttajia, Leville tärkeitä yhteistyökumppaneita ja tietenkin Levin omaa väkeä. Ansioituneet leviläiset palkittiin avoimen äänestyksen perusteella ja kategorioita oli yhteensä 14.

Levin elämätyön –palkinto jaettiin yrittäjäneuvos ja hotelli- ja ravintola-alan yrittäjä Päivikki Palosaarelle. Samaan sukuun jaettiin myös Levin kehitysvoima –palkinto, kun äänestyksen voitti Päivikin veli Jouni Palosaari. Levi Ski Resortin toimitusjohtaja Jouni Palosaari nousi lavalle myös toisen kerran, kun Levi Ski Resort äänestettiin voittoon Levin kesämatkailun edistäjänä.

Vuoden 2019 majoituspalveluksi palkittiin Golden Crown - Levin Iglut, joka on ollut alueen ensimmäinen iglumajoitusta tarjonnut majoituspalvelu ja saanut paljon kansainvälistä huomiota niin mediassa kuin sosiaalisessa mediassa. Vuoden 2019 Ravintola-, kahvila- tai catering-yritys –palkinto jaettiin Cafe & Bar Kodalle, joka sijaitsee aivan Levin kylän ytimessä.

Eniten palkintoja keräsi yrittäjä ja yksi Suomen seuratuimmista liikuntabloggaajista Laura Peippo. Hänet palkittiin vuoden 2019 Touhukkaimpana henkilönä ja hänen yrityksensä Levi Wellness Club äänestettiin Alueen hyvinvoinnin edistäjänä ja kolmas Peipon saama palkinto meni hänen järjestämälle Arctic Challengelle -tapahtumalle, joka palkittiin vuoden 2019 Markkinointitekona.

- Tunnelma oli todella iloinen ja juhlava koko illan ajan. Paikalla oli paljon alueen vanhoja vaikuttajia, mutta oli ilo huomata kuinka monta nuoremman polven leviläista yrittäjää oli myös tilaisuudessa mukana, kertoo Lapland Productionin tapahtumajohtaja.

Juhlaan osallistui noin 160 vierasta ja ilta piti palkintojenjaon lisäksi sisällään juhlavan 4-ruokalajin illallisen, vauhdikkaan ShoWhat –esityksen, musiikkia kolmelta vuosikymmeneltä sekä tanssia Iskuporakone -yhtyeen tahtiin.

Kaikki palkinnot saaneet:

Golden Crown - Levin Iglut
Palkintonimi: Vuoden 2019 Majoitusyritys

Café & Bar Kota
Palkintonimi: Vuoden 2019 Ravintola-, kahvila- tai catering-yritys

Raija Palosaari / Lapin Luontoelämys
Palkintonimi: Vuoden 2019 Ohjelmapalveluyrittäjä

Levibus
Palkintonimi: Vuoden 2019 Muu palveluyritys

Arctic Challence
Palkintonimi: Vuoden 2019 Markkinointiteko

Laura Peippo
Palkintonimi: Vuoden 2019 Touhukkain henkilö

Jouni Palosaari
Palkintonimi: Levin kehitysvoima

Levi Wellness Club
Palkintonimi: Alueen hyvinvoinnin edistäjä

Jari ”Kide” Kiiskinen
Palkintonimi: Leviläisten paras kaveri

Visit Levi
Palkintonimi: Yhteistyöpalkinto

Leo Pitkänen
Palkintonimi: Levin kansainvälistymisen alkuvoima

Levi Ski Resort
Palkintonimi: Levin kesämatkailun edistäjä

Päivikki Palosaari
Palkintonimi: Levin elämäntyöpalkinto

Levin huskypuisto / Reijo Jääskeläinen
Palkintonimi: Sparks of Levi palkinto

Kiinnostaako Lapin perinteiseen elinkeinoon, poronhoitoon, tutustuminen?

10.10.2019

Lapissa porot kulkevat kesäisin vapaana luonnossa ja syksyisin poronomistajien onkin aika kerätä porot yhteen ja erotella omat poronsa isoista porolaumoista omiin aitauksiin talviajaksi hoidettavaksi koska talvella ravinnon saanti luonnossa, ruokinnoista huolimatta, on poroille tietenkin lumen vuoksi haastavampaa kuin kesäisin.

Poroerotuksissa porojen omistajat erottelevat oman poronsa muiden poroista suuresta laumasta korvamerkkien perusteella. Myös keväällä merkitsemättä jääneet vasat voidaan samalla merkitä.
Poroerotuksessa oppaan kanssa pääset poronomistajien apuna ajamaan poroja suureen aitaukseen, jossa varsinainen erotus suoritetaan. Varsinaista erotusta seuraamme turvallisesti aidan takaa, kun porot jaetaan omistajien omiin laumoihin sitä mukaa, lähteekö poro tilalle, vaikka rekeä vetämään vai lasketaanko vielä metsään nauttimaan vapaudesta.Retki kokonaisuudessaan kestää 4-8 tuntia, riippuen ajomatkan pituudesta. Kuljetukset Leviltä ja takaisin Leville sisältyvät ohjelmaan.
Ohjelman aikana nautitaan kuumat juomat. Pukeuduthan säänmukaisesti ja lämpimästi.

Paikan päällä on mahdollista myös tilata poronlihaa suoraan tilalta kotiisi toimitettuna.

Voit ilmoittaa kiinnostuksesi lähteä mukaan tutustumaan porotalouteen ja poroerotuksiin ja olemme sinuun yhteydessä heti kun tiedämme minä päivinä ohjelma toteutuu.
Lisätiedot ja ilmoittautumiset Levin Matkailuneuvontaan, levi.info@levi.fi tai puhelimitse 016 639 3378.

Katso myös muut ruska-ja revontulikauden ohjelmat tästä

Majoitusvaraukset tästä