Kittilä rokkaa - Nuorten musiikkitapahtuma

Tulostettava sivu


’Kittilä Rokkaa!’ 2.-3.3.2018, nuorten musiikkitapahtuma Kittilässä

”Kittilä Rokkaa” on Kittilän nuorisotoimen järjestämä musiikkitapahtuma Kittilän urheiluhallilla. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä useiden kittiläläisten toimijoiden kanssa. Tapahtumassa on musiikkiesityksiä niin bändeiltä kuin sooloesiintyjiltäkin. Mukaan mahtuu myös improteatteria rovaniemeläisen Lentävän Poron improteatterin luotsaamana.

 

Yleistä tapahtumasta

Kittilän Urheiluhallille rakennettu FreeZone alue tarjoaa tekemistä, näkemistä ja kokemista, festariskaboja mutta myös vapaata hengailua kavereiden kesken. FreeZonella viihdyt molempina päivinä ja se sijaitsee aivan päälavan läheisyydessä. Perjantaina FreeZonella on myös OpenStage, jossa voit esiintyä vapaamuotoisesti ja ilman ilmottautumista.

 

Lauantaina festarialueella esiintyy loistava kattaus nuoria musiikinharrastajia. Lavalle nousee 3 yhtyettä ja 2 soloesiintyjää. Lauantai-ilta huipentuu Lentävän Poron Teatterin improesitykseen sekä huippubändin keikkaan. Ilta päättyy ehtaa klassikkoon, viimeisiin hitaisiin. Tapahtuma-alue suljetaan klo 24.00
 

Kahvila palvelee festariyleisöä koko viikonlopun ajan ja hinnat eivät varmasti päätä huimaa. Myynnissä on suolaista ja makeaa syötävää, juotavaa sekä makkaramyyntiä piha-alueella.  
Festareilla on tietenkin paikalla myös Wauto, liikkuva nuorisotila. Tapahtuma on päihteetön.

 

Ennen varsinaisen tapahtuman alkua lauantaina osallistujille tarjotaan mahdollisuus osallistua erilaisiin työpajoihin. Workshoppit järjestetään urheiluhallin välittömässä läheisyydessä. Osallistuminen työpajoihin on maksutonta, mutta vaati silti ennakkoilmoittatumisen. Mikäli työpajat ei tällä kertaa kiinnosta, voit käydä vaikka leffassa. Ilmottautumalla pääset maksutta katsomaan Black Panther -elokuvan Kino Yläriin. Kurkkaa ilmoittatumiset työpajoihin ja leffaan alempaa tältä sivulta.

 

Festarialue: Kittilän Urheiluhalli, Havutie 6, 99100 Kittilä
Lippu: 2€/pv/hlö. Liput ostetaan käteisellä paikanpäältä.
Festarialue avoinna: klo 17-24, molempina päivinä
Lavalla tapahtuu: klo 18-24, molempina päivinä
Kahvila: klo 17-24, molempina päivinä

Workshopit: klo 15-17 lauantaina. Maksuton, mikäli ilmoittaudut ennakkoon.
Leffa: Kino Yläri, klo 15-17 lauantaina. Maksuton mikäli ilmoittaudut ennakkoon.

Ikäraja: 11 v. -
 

Lisätietoja tapahtumasta: Jenni Maansaari, puh. 0401678218, jenni.maansaari@kittila.fi

 

Kittilän nuorisotoimi – Kittilän liikuntatoimi - Kittilän seurakunta – Lapin koulutuskeskus REDU  


Esiintyjille

Halliyleisö hiljenee, lavavalot syttyvät, ensimmäiset sävelet kaikuvat ilmoille, ilmassa on jännitystä…… kuulostaako houkuttelevalta? Tämä lava voi olla sinun! Esitä musiikkia kaikissa muodoissaan, yksin tai bändissä.  Ilmoittaudu mukaan esiintyjäksi. Ilmoittautuminen päättyy 15.2.

Ilmoittaudu ESIINTYJÄKSI tästä.

Lisätietoja esiintyjävastaava Elinalta, puh. 040 631 6447


Talkoolaisille

Iso tapahtuma vaatii ison määrän talkoolaisia. Haluatko tulla mukaan tekemään vuoden isointa nuorten musiikkitapahtumaa kanssamme? Ilmoittaudu mukaan nyt.

Talkoolaiset saavat tapahtumapaidan, ruoan sekä vapaapääsyn tapahtumaan.

Ilmoittaudu TALKOOLAISEKSI tästä.

Lisätietoja talkoovastaava Jounilta, puh. tähän 040 653 0286


WORKSHOPIT eli työpajat la 3.3 klo 15-17

Lauantaina klo 15-17 tarjoamme huipputilaisuuden osallistua työpajoihin huippuosaajien vetämänä. Työpajat ovat maksuttomia, ilmoittautumiset sitovia.  

BIISINTEKO- workshopissa perehdytään biisinteon vaiheisiin sekä saat uusia ideoita omien biisien työstämiseen. Vetäjänä Ville Korhonen/KORH.

Ilmoittaudu BIISINTEKOTYÖPAJAAN tästä

 

IMPROTEATTERI- workshopissa pääset tutustumaan improvisaation saloihin Lentävän Poron Teatterin ammattinäyttelijöiden vetämänä. Luvassa on varmasti heittäytymistä, naurua sekä omien rajojen ylittämistä. Työpaja ei vaadi aikaisempaa teatteriharrastuneisuutta. Tule yksin tai ryhmänä.

Ilmoittaudu IMPROTEATTERITYÖPAJAAN tästä

 

Lisätietoja työpajavastaava Elinalta, pu.040 631 6447


LEFFA Black Panther

Kino Ylärissä la 3.3. klo 15-17

Eikö tahdit tai teatteri ole sun juttu? Ei hätää! Nuorisotoimi tarjoaa mahdollisuuden nauttia Black Panther elokuvasta. Kino Yläri sijaitsee Kittilän urheiluhallin läheisyydessä, joten pääset leffan jälkeen siirtymään näppärästi Kittilä Rokkaa festaripaikalle.
Elokuva on maksuton kaikille ilmoittautuneille. Paikkoja rajoitetusti, ilmoittaudu pian.

Ilmoittaudu ELOKUVAAN tästä.

 

 

Sivua päivitetty: 
12.2.2018